DOLAR 32,4555 0.12%
EURO 34,4853 -0.04%
ALTIN 2.475,92-0,27
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

10 ülkede toplam 25 milyon dolar ciro yaptı

10 ülkede toplam 25 milyon dolar ciro yaptı

ABONE OL
Ekim 28, 2020 06:35
10 ülkede toplam 25 milyon dolar ciro yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eya Clean yönetim kurulu başkanı Mesut Ceyhan, “Artık insanlarımız, yerli temizlik ürünlerini tercih etmekte. Eskiden olsa televizyonda gördüğü yabancı bir temizlik ürününü kullanmayı yeğlerken, şimdilerde özellikle kadınlarımızın evlerinde test edip memnun kaldığı ürünleri kulaktan kulağa duyurması ile daha da yönelim oldu. Bu da yerli üretimin oldukça arttığını ve yabancı ülkelerin temizlik ürünlerinden ziyade yerli ürünlerin yurt dışı pazarına da aktarılmasında büyük rol oynadı. 10 ülkede aktif olarak ürünlerimizi satışa sunduk. Ve dönüşlerin her geçen gün daha da olumlu olduğunu gördükçe bir Türk firması olarak büyük gurur duyduk.

Günümüzde ev kadınları ve işyerlerindeki temizlik ekipleri hem sağlık açısından hem de ürünlerin etkileri açısından artık çok bilinçlendi. Eskilerde daha çok kötü kokulu, zeminlere ve eşyalara zarar veren ürünler çoğunluktaydı. Artık kullanıcılar ilk önce organik ve hiçbir yan etkisi olmayan ürünlere yöneldi. Bu da Türkiye pazarında olan elleri tahriş etmeyen, nefes alıp vermede sıkıntı oluşturmayan ve en önemlisi hiçbir yan etkisi olmayan temizlik ürünlerini kullanmalarıyla başladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.