DOLAR 32,5028 0.26%
EURO 34,6000 0.26%
ALTIN 2.500,360,71
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

14 yaşındaki Semir Şair corona virüse yenildi

14 yaşındaki Semir Şair corona virüse yenildi

ABONE OL
Kasım 7, 2020 07:02
14 yaşındaki Semir Şair corona virüse yenildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakarya Erenler ilçesi Değirmendere Mahallesinde ikamet eden 14 yaşındaki Semir Şair, bir süredir Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaklaşık 1 aydır korona virüs tedavisi görüyordu. 14 yaşındaki Şair yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatın kaybetti.

Salgınla mücadele kapsamında son günlerde vakaların yoğunlaşması üzerine, Hendek ilçemiz Kazımiye Mahallesi Yukarı Sokak, bugünden itibaren 10 gün süreyle karantinaya alınmıştır. Salgınla mücadelede tedbirlerimiz artarak devam edecektir. Başarı, tedbirlere uymakla sağlanır.

DHA

KARANTİNAYA ALINANLAR BİLGİLENDİRİLDİ

Hendek ilçesinde karantinaya alınan sokağın bulunduğu Kazımiye Mahallesi’nin Muhtarı Yaşar Devrin, “Kazımiye Mahallesi Yukarı Sokak’ta valimizin attığı tweet ile şu anda sokağımız karantinaya alınmış bulunuyor. Komşularımıza da gerekli uyarıları yaptık. Sokağımızda 80 ila 100 hane var. Bunların 30 tanesi pozitif vaka o yüzden şu anda bekliyoruz. Sokakta gerekli bilgilendirmeleri sağlık görevlilerimiz yaptı, vakaları karantinaya aldı. Bizim arkadaşlarımız da şu anda karantinaya uyuyor” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.