DOLAR 32,3798 -0.14%
EURO 34,7702 -0.11%
ALTIN 2.410,18-1,01
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sanal Dünyada Okey Oyna

Sanal Dünyada Okey Oyna

ABONE OL
Ocak 20, 2021 12:59
Sanal Dünyada Okey Oyna
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okey dünya genelinde ve ülkemizde en popüler oyunlardan biridir. 106 taş ve dört tahtadan oluşan bir oyun seti ile oynanabilir. Bu oyun setine sahip olamayanlar ya da bugünkü koşullar içerisinde dört kişinin bir araya gelemediği ortamlar olduğu için, alternatif olarak internet siteleri üzerinde okey oyna olanakları sunan siteler mevcuttur. Bu siteler içerisinde online olarak, kendi arzu ettiğiniz kişilerle karşılıklı sanal dünya içerisinde canlı olarak okey oynayabilir ve sitelerin size sunduğu mesajlaşma olanaklarından da faydalanabilirsiniz.

Okey oynamak bu süreçteki kısıtlama ortamlarımızda hepimize keyifli anlar yaşatabilecek ve yalnızlığımıza alternatif sunabilecek ortamlar sağlar. İnternet üzerinde geçirdiğimiz süreler içerisinde okey oyna siteleri sayesinde günlük streslerimizden uzaklaşabilme ve kafayı dağıtabilme olanaklarına da sahip olmaktayız. Okey oynarken birçok yeni kişiyle tanışıp sohbet edebilmekte ve kendi yalnızlığımızı unutabiliriz. Mobil Okey Oyna internet sayfası üzerinden hem oyun oynayabilir hem de yeni arkadaşlıklar sağlayabiliriz.

Mobil Okey Nasıl Oynanır?

Mobil okey oyna kuralları bildiğimiz klasik oyun kuralları ile aynıdır. Seçeceğiniz oyun çeşidine göre sırası gelen oyuncu taşları dağıtır. Çifte gitme ya da seri yapma şeklinde sırası gelen oyunu oynar. Yerden taş çekebilir ya da kendinden önceki oyuncunun attığı taşı alabilir. Oyun çeşidine göre kendinden önceki oyuncudan taş aldığında elindeki taşları açmak zorunluluğu olabilir.

Eşli ya da bireysel olarak oynanabilir. Okey oyna oyunu 9 ya da 11 el olarak genelde 3 parti halinde oynanır. Mobil Okey Oyna sitesinde de tüm bu kurallar geçerlidir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.