Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, haziran ayı yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu. Bakan Göktaş, yaptığı yazılı açıklamada, engelli ve yaşlı bireylerin toplumsal hayata tam katılımlarını sağlamak ve bağımsız yaşamlarını desteklemek amacıyla çalıştıklarını belirtti.
Eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal yaşama kadar tüm alanlarda yaşlı ve engelli vatandaşların yanında olduklarını vurgulayan Göktaş, sunulan hizmetlerin insan odaklı ve hak temelli politikalarla yürütüldüğünü ifade etti.
Engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programları geliştirmeye devam ettiklerini kaydeden Göktaş, haziran ayı ödemeleri hakkında bilgi verdi.
Bakan Göktaş, haziran ayı için yaklaşık 4,7 milyar lira yaşlı aylığı ve yaklaşık 3,7 milyar lira engelli aylığı olmak üzere toplam 8,4 milyar lira tutarındaki ödemelerin hesaplara aktarılmaya başlandığını açıkladı. Göktaş, ödemelerin tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.
Reklam & İşbirliği: [email protected]