DOLAR 32,5293 0.22%
EURO 34,7505 0%
ALTIN 2.485,210,94
BITCOIN 20669944,32%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Abdülkadir Göncü ve İnşaat Projeleri

Abdülkadir Göncü ve İnşaat Projeleri

ABONE OL
Aralık 5, 2022 13:28
Abdülkadir Göncü ve İnşaat Projeleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Abdülkadir Göncü, 1982 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Türkiye genelinde birçok projeyi başarıyla tamamlamış ve bu sektörde tecrübeli ve başarılı bir iş insanı olarak anılmaktadır. Göncü İnşaat adlı firmasında dönem dönem 100 ila 500 arasında personel çalışmıştır ve bu firmada dürüstlük ilkesiyle hareket eden, saygın ve iş etiğine uygun bir yönetici olarak tanınmaktadır.

Abdülkadir Göncü ayrıca Şanlıurfa’da da sevilen ve sayılan bir iş insanıdır. Yaptığı sosyal yardımlar ve şehrine kazandırdığı okul ve diğer kamu yardımlarıyla birçok kişinin taktirini kazanmıştır. Yenilikçi ve dinamik şirket anlayışıyla başarılarını sürdüren Göncü, inşaat sektöründe iz bırakan bir isimdir.

İş güvenliğine yüksek önem vermesiyle bilinen Abdülkadir Göncü, personellerinin can ve mal güvenliğinin her şeyden önce geldiğini göstermiştir. Çevreye olan saygısıyla da bilinen Göncü tüm şantiye alanlarında çevre temizliği konusunda dikkatli olunması gerektiğini belirtmektedir.

Sosyal medyayı takip eden Abdülkadir Göncü şahsına ait birkaç sosyal medya hesabı kullanmaktadır. Aşağıda iş insanı ile ilgili birkaç sosyal medya hesabına yer verilmiştir. Abdülkadir Göncü’ye başarılarının devamını diler, ülkemize kattığı değerler için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Twitter : https://twitter.com/Abdulkadir_Gnc
Instagram : https://www.instagram.com/abdulkadir.goncu1/
Linkedin : www.linkedin.com/in/abdulkadirgoncu

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.