DOLAR 32,3258 0.22%
EURO 35,1186 -0.04%
ALTIN 2.299,620,99
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alanya TS maçı ne zaman? Alanyaspor Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
  • Ulaşım Haberi
  • Spor
  • Alanya TS maçı ne zaman? Alanyaspor Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Alanya TS maçı ne zaman? Alanyaspor Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

ABONE OL
Temmuz 9, 2020 22:50
Alanya TS maçı ne zaman? Alanyaspor Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor Alanyaspor deplasmanında 3 puan için sahada olacak. Başakşehir’in 59 puanla ilk sırada yer aldığı Süper Lig’de Trabzonspor ise maç öncesi 56 puanla ikinci sırada bulunuyor. Müsabakaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan bordo mavili ekip deplasmanda 4 oyuncusundan yoksun olarak sahada olacak.

Yusuf Sarı, Ahmet Canbaz, Nwakaeme ve Kamil Ahmet Çörekçi sakatlıkları nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek. Ev sahibi ekipte ise Musa Çağıran ile Siopis devam eden sakatlıkları sebebiyle karşılaşmada süre alamayacak.

ALANYASPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig’in 28. haftasında sahasında Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Cengiz Aydoğan Tesisleri’ndeki antrenmana, Alanyaspor’un golcü futbolcusu Papiss Cisse de katıldı.

BORDO MAVİLİ EKİPTE KADRODA KİMLER YER ALDI?

Trabzonspor’un Aytemiz Alanyaspor maçı kadrosunda şu futbolcular yer aldı:

“Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Arda Akbulut, Hüseyin Türkmen, Gaston Campi, Majid Hosseini, Manuel da Costa, Atakan Gündüz, Joao Pereira, Serkan Asan, Abdurrahim Dursun, Filip Novak, Doğan Erdoğan, Abdulkadir Parmak, Taha Tunç, Jose Sosa, Badou Ndiaye, Kerem Baykuş, Bilal Başakçıoğlu, Abdülkadir Ömür, Alexander Sörloth, Guilherme Marques, Caleb Ekuban, Koray Kılınç.”

ALANYASPOR TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA CANLI İZLENECEK?

İki ekibin Süper Lig 28. Hafta mücadelesi 22 Haziran 2020 Pazartesi günü saat 21:00’de oynanacak. Hakem Atilla Karaoğlan’ın düdük çalacağı müsabaka Bein Sports ekranlarından da canlı olarak izlenebilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.