DOLAR 32,3455 0.27%
EURO 35,1318 -0.02%
ALTIN 2.308,981,40
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Altınyıldız Classics Espor kulübü Futbolist’in resmi giyim sponsoru oldu
  • Ulaşım Haberi
  • Spor
  • Altınyıldız Classics Espor kulübü Futbolist’in resmi giyim sponsoru oldu

Altınyıldız Classics Espor kulübü Futbolist’in resmi giyim sponsoru oldu

ABONE OL
Ocak 11, 2022 10:37
Altınyıldız Classics Espor kulübü Futbolist’in resmi giyim sponsoru oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics, Türkiye’nin küresel başarılarıyla da adından söz ettiren espor kulübü Futbolist ile sektöre damga vuracak bir iş birliğine imza attı.

Spora olan desteğini çok çeşitli alanlarda her zaman sürdüren Altınyıldız Classics, her geçen gün değeri artan ve yeni çağın spor dallarından biri olarak tanımlanan espor alanına hızlı bir giriş yaptı. Marka, Türkiye’nin en önemli espor kulüplerinden Futbolist ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Türkiye’nin en rekabetçi oyuncularını ve oyun dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren Espor kulübü Futbolist, en çok sevilen ve takip edilen oyunlar arasında yer alan VALORANT, PUBG, PUBG Mobile, HeartStone, Wild Rift ve FIFA’da büyük başarılara sahip takımları ile her sezon kıyasıya bir mücadele veriyor.

Yapılan sponsorluk anlaşması kapsamında farklı branşlarda mücadele eden tüm Futbolist sporcuları ve yönetim ekibi, ürettiği her ürün ile şıklığı, inovatif tasarımlarıyla rahatlığı zirveye ulaştıran Altınyıldız Classics tasarımları ile başarıyı üstlerinde taşıyacak.

 

Türkiye’de esporun gelişmesi adına desteklerini sürdüreceklerini belirten Altınyıldız Classics Kurumsal İletişim ve Görsel Tasarım Direktörü Uğur Gülce “Espor, her geçen gün büyüyen ve gelişim gösteren bir alan olarak geleneksel spor dallarıyla yarışacak bir konuma geldi. Özellikle pandemi döneminde fiziksel aktivitelerin de iptal edilmesiyle Espor izlenme sayılarında 220 milyona kadar artışlar gözlendi. Sporun çok çeşitli dallarına destek olan bir marka olarak Espor’daki enerjiyi çok çabuk yakaladık. Türkiye’de ve dünyada çok önemli başarılara imza atan Futbolist ile gerçekleştirmiş olduğumuz iş birliği için çok heyecanlıyız. Gençlerin ve yeni neslin enerjisini her alanda yansıtmaya çalışma arzumuz doğrultusunda, Futbolist çatısı altındaki tüm espor oyuncularını desteklemekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.