DOLAR 32,4414 0.18%
EURO 35,0516 -0.16%
ALTIN 2.322,290,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antalyada herkes Ahmeti arıyor, veda mesajı atıp ortadan kayboldu

Antalyada herkes Ahmeti arıyor, veda mesajı atıp ortadan kayboldu

ABONE OL
Nisan 7, 2021 17:12
Antalyada herkes Ahmeti arıyor, veda mesajı atıp ortadan kayboldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kentte bir saç ekim merkezinde çalışan hemşire Ahmet Uğur, 1 Nisan günü kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra ona veda mesajı atıp, telefonu kapattı. Uğur’dan bir daha da haber alınamadı. Tüm aramalarına rağmen Ahmet Uğur’a ulaşamayan yakınları, polise haber verdi. İhbar üzerine polis ve AFAD ekipleri, Uğur’un bulunması için çalışma başlattı. Yapılan araştırmada, Uğur’un son olarak Döşemealtı ilçesindeki Güver Uçurumu yakınlarında görüldüğü tespit edildi. Çalışmaları bölgeye kaydıran ekipler, ormanlık alanda dürbünle uçurumu ve ormanlık alanı tarıyor.

Ahmet Uğur’un kaybolmasının ardından büyük şok yaşadıklarını anlatan yakınlarından biri, en son telefonla görüştüklerini belirterek, “Kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra kendisine mesaj atmış. Sonra da ortadan kayboldu. En son Döşemealtı ilçesi Güver Uçurumu Mevkii’nde görüldüğünü öğrendik. Perişan olduk. Bir an önce bulunmasını istiyoruz” dedi.

Ekiplerin arama çalışmaları sürüyor.

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.