DOLAR 32,5586 0.02%
EURO 34,8481 -0.08%
ALTIN 2.433,600,16
BITCOIN %
İstanbul
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arkadaşının Eski Sevgilisiyle Öpüşürken Kameralara Yakalandı

Arkadaşının Eski Sevgilisiyle Öpüşürken Kameralara Yakalandı

ABONE OL
Mart 28, 2023 13:41
Arkadaşının Eski Sevgilisiyle Öpüşürken Kameralara Yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sebastian Bear-McClard ile 4 yıllık evliliğini ihanete uğradığı için bitiren ABD’li model Emily Ratajkowski, kısa bir süre içerisinde birbirinden ünlü isimlerle, oldukça samimi hallerde kameralara yansımasıyla gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak ise arkadaş olduğu bilinen Olivia Wilde’ın eski sevgilisi; ünlü şarkıcı Harry Styles ile öpüşürken görüntülendi. Sosyal medyada gündem olan videonun ardından Emily ve Olivia’nın aylar önce Harry’nin konserine gittiği bir görüntü ortaya çıkarken; güzel modelin arkadaşından ‘özür dilediği’ iddia edildi. İşte detaylar…

Model ve oyuncu Emily Ratajkowski ile yapımcı Sebastian Bear-McClard, 23 Şubat 2018 tarihinde sade bir törenle dünyaevine girmişti. Ancak oğulları Sylvester Apollo Bear’ı 2021 yılının Mart ayında kucağına alan çiftin mutluluğu ne yazık ki beklendiği kadar uzun sürmemişti.

Defalarca aldatıldığını öğrenen Ratajkowski, Bear-Mcclard’dan boşanma kararı almıştı. Bu karardan kısa süre sonra birlikte yaşadıkları dairen taşınan ünlü isim, bekar hayatına başlamıştı.

SIK SIK FARKLI İSİMLERLE GÖRÜNTÜLENDİ

Ancak Emily, çok geçmeden Kim Kardashian’ın eski sevgilisi Pete Davidson, DJ Orazio Rispo, Jack Greer ve Eric André gibi yakışıklı isimlerle peş peşe, samimi hallerde objektiflere takılmıştı.

ÖPÜŞÜRKEN YAKALANDILAR!

Emily Ratajkowski son olarak ise geçtiğimiz aylarda oyuncu ve yönetmen Olivia Wilde ile yollarını ayıran Harry Styles (29) ie birlikte; Harry’nin şu anda dünya çapındaki konserlerinden oluşan ‘Love On Tour’ turnesinin bir parçası olarak performans gösterdiği Japonya’da birlikte görüntülendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.