DOLAR 32,5063 -0.11%
EURO 34,9592 0.35%
ALTIN 2.429,480,28
BITCOIN 2077952-3,84%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Atakan Arslan Bebeğinin Resmini Paylaştı

Atakan Arslan Bebeğinin Resmini Paylaştı

ABONE OL
Mart 28, 2023 13:43
Atakan Arslan Bebeğinin Resmini Paylaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz yıl ‘Survivor All Star’ yarışmasında mücadele eden ve 9’uncu olarak Türkiye’ye dönen ‘Avatar’ lakaplı sporcu Çağan Atakan Arslan, ikinci kez baba oldu. 21 gün önce kızına kavuşan Avatar Atakan, yeni bir paylaşımda bulundu. Arslan’ın kızının yüzünü gösterdiği paylaşıma beğeni yağdı.

Survivor yarışmasına başarısıyla damga vurmayı başaran, Avatar lakaplı 2016 şampiyonu Çağan Atakan Arslan, Serap Korkmaz ile 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. Arslan ile Serap Korkmaz, mutlu evliliklerini kısa bir süre sonra ‘Leon Aslan’ ismini verdikleri oğulları ile taçlandırmıştı.

Çocukluğunun aksine şimdilerde mutlu bir ailesi olan Atakan Arslan, 21 gün önce de ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

KIZININ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

Bu kez kız babası olan Survivor Atakan, mutluluğunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Avatar Atakan, son olarak kızının yüzünü gösterdiği yeni bir paylaşımda bulundu.

“ASLAN’I ZATEN BİLİYORSUNUZ”

Ağabey-kardeşin birlikte yer aldığı paylaşımına da, “Tanıştırayım güzel kızım ZENİA. Aslan’ı zaten biliyorsunuz” mesajını not düştü. 100 bini aşkın beğeni alan kareye, “Maşallah” yorumları yağdı.

Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten geçtiğimiz aylarda müjdeli haber gelmişti.

“ASLAN’A KARDEŞ GELİYOR”

Ellerinde ultrason fotoğrafıyla ailece poz veren ünlü çift, paylaşımlarında; “O zaman bu güzel haberi paylaşmamızın vakti geldi! Aslan‘a kardeş geliyor” ifadelerini kullanmıştı. Arslan ailesinin fotoğrafları kısa sürede büyük ilgi görmüş ve çok sayıda beğeni almıştı.

“ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN”

Ünlü çift, daha sonra bebeklerinin cinsiyetini açıklamıştı. Oğulları Aslan ile birlikte balon patlatan Atakan Arslan ile Serap Korkmaz’ın kızları olacağı ortaya çıkmıştı. İkili, bu eğlenceleri anları; “Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin” notuyla paylaşmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.