DOLAR 32,3668 0.14%
EURO 34,9777 -0.3%
ALTIN 2.324,170,22
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) Sosyal medya hesapları kapatıldı

Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) Sosyal medya hesapları kapatıldı

ABONE OL
Ocak 24, 2022 21:00
Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) Sosyal medya hesapları kapatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaptığı bir videolu açıklama gerekçe gösterilerek Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) e ait sosyal medya hesapları kapatıldı. Modifiye sektöründe yer alan Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) Türkiye de modifiyecilere karşı yapılan haksız uygulamaları videolu bir şekilde sosyal medya hesaplarında paylaştı. Bu durum gerekçe gösterilerek 1 milyondan fazla takipçisinin olduğu Tiktok hesabı kapatıldı. 200 Bin kişiden fazla insanın takip ettiği İnstagram hesabı ise kısıtlandı.

Yaptığı açıklamada modifiyenin bir yaşam tarzı olduğunu dile getirmesiyle, ülkede bu durumun yasal olmama nedenleri karşıt bir görüşe girdiği için yaptığı sert açıklama sonrasında hesapların bu nedenle kapandığı belirtiliyor.

Türkiye şartlarında modifiyeli araçlara uygulanan ses sistemi, egzost sistemi, air süspansiyon sistemi ve kaplama stillerinin bazılarının kısmı bazılarının ise tamamen yasak olmasına rağmen ülke de satışının serbest fakat araçlara uygulandığında yasak hale gelmesini tiye aldı. Ülkenin çeşitli illerinden modifiye severler tarafından ve takipçileri tarafından konularla ilgili açıklamalar ve destekler geldi. Açıklama yapan isimler arasında ünlü şarkıcı Fatih Tekin, Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan uzunda yer alırken modifiyenin bir yaşam tarzı olduğunu ve engellenip cezai işlemlerin sert kurallar çevresinde uygulanmaması gerektirdiğini dile getirdiler.

Aydın KELEŞ ( Soundmusic74 ) uygulanan bir çok sistem ülke sınırları içerisinde ticaretinde herhangi bir engel veya kısıtlama olmaması fakat araçlara uygulandıktan sonra yasak olmasının yanlış olduğunu dile getirdi. Bu konunun en azından bir standarta bağlanmasından yana fikir beyan etti. Yapılan bu açıklamanın ardından yine modifiye severlere drif, makas, yüksek ses, sokaklarda aşırı egzost sesi gibi kamusal toplumun huzurunu kaçıracak her türlü hareketlerden kaçınılması gerektiği hususunda uyarılarda bulundu.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/soundmusic74/

TikTok adresihttps://www.tiktok.com/@soundmusic74

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.