DOLAR 32,3455 0.27%
EURO 35,1318 -0.02%
ALTIN 2.308,981,40
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ayna Merkezi ile Kaliteli Aynalara Ulaşmak Artık Çok Kolay

Ayna Merkezi ile Kaliteli Aynalara Ulaşmak Artık Çok Kolay

ABONE OL
Eylül 30, 2021 14:01
Ayna Merkezi ile Kaliteli Aynalara Ulaşmak Artık Çok Kolay
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayna Merkezi ülkemizde 30 yıllık tecrübesi ile ayna tasarımı üretimi ve montajı sektöründe faaliyet yürüten öncü bir kuruluştur. Firma yüzünü geleceğe dönerek son derece dinamik bir kadro ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi sürdürür. Kuruluş iç ve dış dekorasyon da en fazla kullanılan ayna çeşitlerini titiz bir işçilik ile son derece güvenli bir biçimde üretmektedir. Ayna Merkezi üretimlerini gerçekleştirirken hem ham madde bakımından hem de el işçiliği bakımından son derece profesyonel bir ekiple çalışır. Kaliteden kesinlikle ödün vermeyen Ayna Merkezi aynı zamanda bu kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaya gayret gösterir.

Ayna Merkezi İnternet Üzerinden De Hizmet Sunar

Ayna Merkezi özellikle de 2020 yılında hayatımıza giren koronavirüs pandemi süreci ile birlikte e-ticaret platformlarının öneminin arttığını farkına vararak kendisi için son derece verimli bir internet sitesini hayata geçirmiştir. Web sitesi üzerinden ürün ve hizmetlerine ilişkin ayrıntıları ve ayna tasarımları ile ilgili örnekleri paylaşmıştır. Yine kuruluşun Sitesi üzerinden WhatsApp destek hattına ulaşmak ve oradaki müşteri temsilcileri ile her türlü sorun ve sıkıntıyı paylaşabilmek mümkündür. Ayna Merkezi çalışmalarını yürütürken ücretsiz bir fizibilite çalışması yaparak en doğru ve en kaliteli ayna tasarımını hayata geçirmeyi hedefler. Aynı zamanda Ayna Merkezi müşterilerine tüm bu güzel hizmetleri uygun fiyatlarla sunmak için çaba gösterir.

Ayna Merkezi Sosyal Medya Hesapları:

https://www.instagram.com/ayna_merkezi/

https://www.facebook.com/aynamerkezii

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.