DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Selçuk, Telafide yeni dönem başlıyor diyerek duyurdu

Bakan Selçuk, Telafide yeni dönem başlıyor diyerek duyurdu

ABONE OL
Ağustos 5, 2021 18:32
Bakan Selçuk, Telafide yeni dönem başlıyor diyerek duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Telafide yeni dönem başlıyor. Çocuklarımız bir sonraki yıla hazır mı? Biz hazırlığımızı yaptık. TRT EBA öğretmenlerimiz, geçen yıldan hatırlatmalarla çocukları yeni döneme ısındıracak bir hafta sonu kuşağı hazırladı. Hangi gün, hangi saatte hepsi http://eba.gov.tr’de.” bilgisini paylaştı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 1 Haziran’da “Telafide Ben de Varım” programının tanıtımında yaptığı açıklamada yaz döneminde okulların açık olacağını belirterek, ”Okullarımız 2 Temmuz’dan, yeni eğitim-öğretim yılının başlayacağı tarihe kadar okulların fiziksel imkanlarından faydalanmak isteyen öğrencilerimiz için açık tutulacak. Yaz boyu okullarımızda çocuklarımızı ağırlayacağız, isteyen öğrencilerimize fiziksel etkinlikler, isteyen öğrencilerimize akademik programlar sunabileceğiz. Öğretmenlerimiz de bu programlarda öngörülen ders saati üzerinden görev alabilecekler” demişti.

TELAFİ EĞİTİMİ OKULLAR AÇILINCA DA SÜRECEK

Bakan Selçuk “Telafide Ben de Varım” programı kapsamında yapılan etkinliklerle ilgili genel bir değerlendirme yapmış ve 81 ilde 22 bin okulda planlanan 493 bin etkinliğe yaklaşık 8 milyon öğrencinin katıldığını belirterek telafi eğitiminin okullar açılınca da süreceğini söylemişti.

https://twitter.com/ziyaselcuk/status/1423272892666728450

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.