DOLAR 32,3724 0.15%
EURO 35,0216 -0.2%
ALTIN 2.324,510,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başakşehir Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda izlenecek?
  • Ulaşım Haberi
  • Spor
  • Başakşehir Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda izlenecek?

Başakşehir Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda izlenecek?

ABONE OL
Temmuz 9, 2020 22:50
Başakşehir Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda izlenecek?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de haftanın kritik müsabakalarından biri Başakşehir ile Galatasaray arasında oynanacak. Başakşehir maçının ardından peş peşe zorlu maçlara devam edecek olan sarı kırmızılı takım bir sonraki hafta Trabzonspor ile daha sonra da Alanyaspor ile mücadele edecek.

Zorlu maçlar öncesi hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı takımda eksik oyuncular can sıkıyor. Muslera’nın sakatlığının da eksik oyunculara eklenmesiyle birlikte Galatasaray’da art arda puan kayıpları gelmişti.

Ev sahibi Başakşehir ise elde ettiği galibiyetler sonrasında bordo mavili ekibin puan kaybetmesiyle birlikte liderlik koltuğuna oturmuştu. Peki, haftanın en kritik maçı ne zaman oynanacak?

BAŞAKŞEHİR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

2019-2020 sezonunda 29. hafta müsabakası 28 Haziran 2020 Pazar günü oynanacak. Saat 21:00’de başlayacak olan maç Bein Sports ekranlarından da canlı olarak izlenebilecek.

BAŞAKŞEHİR’DE HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Medipol Başakşehir Futbol Takımı, Süper Lig’in 29. haftasında 28 Haziran Pazar günü sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nın yanındaki sahada teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen günün ilk antrenmanında ağırlık ve kuvvet çalışması üzerinde duruldu.

İkinci idmanda ise pas çalışmasının ardından çift kale maç yapıldı.

Medipol Başakşehir, yarın akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.