DOLAR 32,3717 0.16%
EURO 34,9790 -0.28%
ALTIN 2.324,330,22
BITCOIN 22769010,24%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Batı medyası bu olayı konuşuyor! Görüntülere CNN TÜRK ulaştı

Batı medyası bu olayı konuşuyor! Görüntülere CNN TÜRK ulaştı

ABONE OL
Ekim 24, 2020 00:21
Batı medyası bu olayı konuşuyor! Görüntülere CNN TÜRK ulaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CNN TÜRK’ün ulaştığı özel görüntülerde Ege’deki kurumsam barbarlık ortaya koyuluyor. Zulme ait bu yeni görüntüler batı medyasında da geniş yer buldu. Alman Der Spiegel dergisi de bu görüntüleri manşetine taşıdı.

Yunan güçleri bota iniyor

Yunanistan’ın Midilli adasına ilerleyen göçmen botu durduruluyor. Bota iki Yunan güvenlik gücü bindiriliyor. Yunan sahil güvenliği mülteci botunun motoruna müdahale ederek denizin ortasında hareketsiz bırakıyor. Hareketsiz bırakılan mülteci botu Türk karasularına doğru geri itiliyor. Ancak hava ve deniz şartları kötü, bu yüzden Türk karasularına gelemeyen bota yeniden Yunan güçleri müdahale ediyor. AB sınır gücü Frontex ve Yunan güçlerinin ortaklaşa yaptığı müdahale saatlerce sürüyor. Bu sırada NATO gemileri de bölgede göçmenlere çirkin müdahale Almanya’ya ait bir NATO savaş gemisinin önünde gerçekleşiyor ve onlar da Yunan güçlerine herhangi bir uyarıda bulunmuyor. 

x

Türk Sahil Güvenliği kurtardı

Denizdeki 2,5 satlik can pazarının ardından Türk Sahil Güvenliği Yunan güçlerini uyarıyor. Denizde o dakikada kadın, çocuk, yaşlı 47 göçmen denizin ortasında hareketsiz bırakılarak kaderine terk ediliyor. Mültecilerin yardımına Türk Sahil Güvenliği yetişip kurtarıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.