DOLAR 32,3485 0.29%
EURO 35,1426 0%
ALTIN 2.308,361,37
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

beINHaber Sitesi İle Gündemi Herkesten Bir Adım Önde Takip Et

beINHaber Sitesi İle Gündemi Herkesten Bir Adım Önde Takip Et

ABONE OL
Aralık 30, 2021 14:52
beINHaber Sitesi İle Gündemi Herkesten Bir Adım Önde Takip Et
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gündeme dair birçok haberi artık internet üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde takip edebiliyoruz. Bu konuda özellikle hızlı tarafsız ve güvenilir haber siteleri birçok ziyaretçi için ilk tercihler arasında yer alıyor. Beinhaber.com sitesi 2017’den beri habercilik gündemle ilgili tüm son dakika, gündem, politika, spor ve dünya haberlerini en hızlı ve tarafsız şekilde ulaştıran haber siteleri arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra siteye girdiğinizde gündemi herkesten bir adım önde takip etmenin keyfini yaşıyorsunuz. Spor haberlerinden tutunda teknoloji haberlerine kadar birçok kategoride aradığınızı bulabilir magazin sağlık haberleri ile sitede keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kullanıcı Odaklı Site Tasarımı İle Dikkat Çekiyor

Beinhaber.com haber kurucusu Hüseyin Gök site tasarımı konusunda kullanıcı odaklı dizaynı ile fark yaratmış gibi görünüyor. Bunu siteye ilk girdiğinizde rahatlıkla hissediyorsunuz. Özellikle hızlı ve basit tasarımı sitede daha rahat ve keyifli vakit geçirerek haber okumanıza imkan sunuyor. Site kurucusu olan Hüseyin Gök Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı – Web Programcılığı dalı mezunu. Site tasarımı konusunda oldukça farklı bir site oluşturmuş Hüseyin Gök aynı zamanda Atatürk Üniversitesi Sosyal hizmetler Önlisans mezunu ve Atatürk Üniversitesi Sosyoloji Lisans bölümü bitirip mezun olmuştur. Bu deneyim ve bilgi birikimini tasarlanmış olduğu siteye çok etkin şekilde aktarmış görünüyor.

Spor ile İlgili Aradığınız Tüm Gelişmeler beINHaber Sitesinde

365 gün 24 saat ülke ve dünya genelinde yaşanan tüm spor gelişmelerini haber sitesinden takip edebilirsiniz. Son dakika gelişmeleri, goller, sporcular ile özel röportajlar hepsini beinhaber.com ile takip edebilirsiniz. Maç yorumları ve çok özel konuklarla yorumlara yer verilen programlar ile haber sitesinden gündemi takip etmeniz artık çok kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Şifresiz olarak isteyen herkese spor haberlerine istediği an ulaşabiliyor. Kaliteli yayınları, canlı bağlantıları ve fark yaratan hiçbir yerde göremeyeceğiniz duyamayacağınız haberler ile doğru yayıncılık ilkesi ile tarafsız şekilde tüm spor haberlerini seyredebilirsiniz.

Doğru Tarafsız Haberler Birçok Kullanıcıya Ulaşıyor

Sitede paylaştığı haberler birçok okuyucu tarafından okunuyor ve etkileşime girerek oldukça fazla kişiye ulaşıyor. Çoğu haberi Google News’de çıkmayı başararak kısa sürede siteyle etkileşime giren kullanıcı sayısının artmasını sağlamıştır. Doğru tarafsız ve güncel haber okumak isteyenler beINHaber sitesini tercih ediyor. Sitenin sosyal medya hesaplarını takip edebilir ve daha çok bilgiye sosyal medya hesaplarından takip ederek haberleri takip edebilirsiniz. https://twitter.com/beinhabercom

https://facebook.com/beinhabercom

https://www.instagram.com/beinhabercom

https://youtube.com/beinhaber

https://instagram.com/huseyingok21

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.