DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş yeni kalecisini Süper Ligde buldu: Aykut Özer

Beşiktaş yeni kalecisini Süper Ligde buldu: Aykut Özer

ABONE OL
Kasım 12, 2020 13:18
Beşiktaş yeni kalecisini Süper Ligde buldu: Aykut Özer
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Karagümrük’te forma giyen 27 yaşındaki Aykut Özer’i almak için teklif yapan Beşiktaş, rakibinden olumlu yanıt aldı. Karagümrük ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Aykut’un da bu tekliften çok memnun olduğu öğrenildi. Beşiktaş’tan iki genç oyuncu isteyen ve transferi takasla bitirmeyi amaçlayan Karagümrük cevap bekliyor.

Beşiktaş ise bu teklifi değerlendirme aşamasında ve henüz karar vermedi.

Paylaş

Fanatik’teki habere göre devre arasında takas yöntemiyle bitmesi amaçlanan transferde pürüz çıkması durumunda ise Aykut’un inisiyatif kullanarak alacaklarına karşılık bonservisini isteyeceği ve devre arasında Beşiktaş’a geleceği öğrenildi.

Kulüplerin anlaşması halinde transfer devre arasında gerçekleşmek üzere sonuçlanacak.

Paylaş

Almanya doğumlu olan Aykut, kariyerine Eintracht Frankfurt’ta başladı. 2002’den 2014’e kadar burada kalan kaleci, 2014 yılında ilk kez Türkiye’ye transfer oldu. Karabükspor ile anlaşan Aykut 3 yıllık maceranın ardından Hollanda’nın Fortuna Sittard takımına gitti.

2019 yılında tekrar Türkiye’ye dönerek Karagümrük’ün kalesine geçen 1.88 boyundaki kaleci, ertesi sene takımıyla beraber Süper Lig’e yükseldi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.