DOLAR 32,3581 0.11%
EURO 34,9833 -0.29%
ALTIN 2.324,070,21
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş’ta Galatasaray derbisi öncesi Vincent Aboubakar kararı

Beşiktaş’ta Galatasaray derbisi öncesi Vincent Aboubakar kararı

ABONE OL
Mayıs 5, 2021 14:14
Beşiktaş’ta Galatasaray derbisi öncesi Vincent Aboubakar kararı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig 40. haftasında ezeli rakibi Galatasaray’a konuk olmaya hazırlanan Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar’ın son durumu belli oldu.

Sakatlıktan döndüğü Sivasspor maçında tekrar sakatlanan Beşiktaş forveti Vincent Aboubakar’ın durumunda gelişme olmadığı belirtildi.

Hafta boyunca tedavi olacak Aboubakar’ın, buna rağmen 8 Mayıs Cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisinde forma giymesinin çok zor olduğu ifade edildi. Sağlık heyetinin, golcü futbolcuyu ligin son iki haftası ile kupa finaline yetiştirmeyi makul hedef olarak gösterdiği vurgulanıyor.

29 yaşındaki Kamerunlu forvet, bu sezon oynadığı 26 lig maçında 15 gol atıp 5 de asist yaptı. Ligde Kasımpaşa, Alanyaspor, Erzurumspor ve Ankaragücü maçını kaçırdıktan sonra Sivasspor karşısında sahaya çıkan Aboubakar, ilk yarıda sakatlanıp oyundan çıktıktan sonra Kayserispor, Rizespor ve son olarak Hatayspor maçlarında da forma giyemedi.

Aboubakar’ın yokluğunda forvette sorun yaşaması beklenen siyah beyazlılar, tecrübeli forvetin oynamadığı maçlarda 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Sivasspor maçı ise golsüz beraberlikle sona erdi.

İlginizi ÇekebilirBeşiktaş, Süper Lig'den servet kazanacak!Beşiktaş, Süper Lig’den servet kazanacak!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.