DOLAR 32,5681 0.02%
EURO 34,9040 0.07%
ALTIN 2.430,300,02
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Boşanma Davalarında Protokol

Boşanma Davalarında Protokol

ABONE OL
Ekim 15, 2022 07:38
Boşanma Davalarında Protokol
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sizler için Bursa boşanma avukatı olarak aşağıda belirtmiş olduğumuz davaları ve hukuki sorunları ele alıyoruz.

Hem çekişmeli hem de anlaşmalı boşanma davaları önce gelmek üzere birçok davada sizlere hizmet veriyoruz. Boşanma davalarında işleyen tüm protokollerle birlikte davalarınızı özümsüyor, ortak fikirler ile çalışma ve savunmalarımızı hazırlıyoruz. Hizmet verdiğimiz alanlar;

  • Anlaşmalı ve çekişmeli boşanma davaları
  • Vesayetin değiştirilmesi, düzenlenmesi ve kaldırılması davaları
  • Yaş tespit davaları
  • İsim düzeltme davaları
  • Mal rejim sözleşmeleri düzenlemeleri
  • Kadına KARŞI Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun şartlarınca koruma tedbirleri
  • Vesayet davaları

Tüm bu dava çeşitlerine bakıyor, boşanma davalarınızda sizlere düşen hakları ve sorumlulukları sizlerle paylaşıyoruz. Evlilik hayatınız boyunca yaşamış olduğunuz bütün sorunları dinliyor ve bu hususta sizlere yardımcı olmak için oldukça çabalıyoruz.

Boşanma Davaları

Fikir ayrılıkları, farklı bakış açıları ve maddi manevi sorunlar evliliklerin sona ermesinde rol alan başlıca etkenlerdir. Kişiler evliliklerini bitirmek, var olan hayat şartlarından uzaklaşmak isteyebilirler. Bu doğrultuda açılan boşanma davaları, tarafların görüşlerini ele almak için ve sonuca oluşturmak için açılmaktadır. Evlilik birliğinin sonlanması ancak ve ancak mahkeme kararı ile gerçekleşmektedir. Kanunlara uygun bir şekilde evliliğini sonlandırmak isteyen bireylerin boşanma davaları açması gerekmektedir. Bu noktada sizlere yardımcı olması için aradığınız boşanma avukatı hizmetini sizlere veriyoruz.

Boşanma davaları Türk Medeni Kanunu kapsamına göre işlemekte ve bu kanunda bulunan sebeplere bağlı olarak yürümektedir. Protokole uygun olarak gerçekleşecek olan davalar için tarafların görüş ve şikâyetleri de büyük önem arz etmektedir. Bizler de hem protokolleri anlatmak hem de davanızı ele alarak olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayacak olan hizmetlerimizi sizlere sunuyoruz. Şimdi bizlerle iletişime geçebilmeniz için oluşturmuş olduğumuz iletişim yollarını kullanabilir ve bursa boşanma davası avukatı arayışınıza son verebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.