DOLAR 32,5997 0.38%
EURO 34,7506 0.01%
ALTIN 2.496,480,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bozkurt’ta afetzedeler evlerine seyyar merdivenle girerek eşyalarını alıyor

Bozkurt’ta afetzedeler evlerine seyyar merdivenle girerek eşyalarını alıyor

ABONE OL
Ağustos 16, 2021 13:17
Bozkurt’ta afetzedeler evlerine seyyar merdivenle girerek eşyalarını alıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçede 11 Ağustos’ta yaşanan sel felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken, vatandaşlar da geriye kalan eşyalarını kurtarmak için çaba harcıyor.

Bazı binaların yıkıldığı, çok sayıda binanın hasar gördüğü ilçede, vatandaşlar giriş katları su ve çamurla dolan apartmanlardaki dairelerine dışarıdan uzatılan merdivenler yardımı ile ulaşıyor.

Kastamonu Bozkurtta en acı bekleyiş Gözyaşları içinde konuştu

Kastamonu Bozkurt’ta en acı bekleyiş! Gözyaşları içinde konuştu

“ÖLÜMDEN DÖNDÜK”

Deniz Apartmanı’nda yaşayan Nurten Özçelik, merdivenle evlerine girmek zorunda kaldıklarını söyleyerek, “Eşyalarımıza bakmaya ve birtakım ihtiyaçlarımızı almaya geldik. Bağırmaktan sesim de kısık. Binanın dört bir yanına su geldi. Bağırdık kurtarılmak için o arada sesimiz kısıldı. Çok kötüydü buralar. Ölümden döndük diyebilirim. Çok berbattı.” diye konuştu.

“HERKESİ EN ÜST KATTA TOPLADIK”

Apartman sakinleri olarak sel sırasında büyük korku yaşadıklarını ve üst katlara kaçtıklarını belirten Özçelik, “Ben Mehmet amcayı aldım sırtıma. Yukarı çıkarken bütün kapılara vurdum. En üst kata kadar çıktık. Herkesi en üst katta topladık. Sonra bir baktım ki ikinci kata kadar su doldu.” ifadelerini kullandı.

Canlı Borsa – Altın Fiyatları – Döviz Kurları için Bigpara

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.