DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Burak Yılmaza övgüler: 20 yaşında olsa 50 milyon euro ederdi!…

Burak Yılmaza övgüler: 20 yaşında olsa 50 milyon euro ederdi!…

ABONE OL
Aralık 5, 2020 14:27
Burak Yılmaza övgüler: 20 yaşında olsa 50 milyon euro ederdi!…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Geçmiş yılların ünlü golcüleri Cemil Turan, Feyyaz Uçar ve Zafer Tüzün, Burak Yılmaz’ın performansı için çarpıcı yorumlar yaptı. Geçmiş yılların ünlü golcüleri Cemil Turan, Feyyaz Uçar ve Zafer Tüzün, Burak Yılmaz’ın performansı için çarpıcı yorumlar yaptı.

Cemil Turan:

Paylaş

Cemil Turan:

Burak futbol yaşamının sonunda yeteneklerini sergilemeye başladı. Gurur duyuyoruz. Hem kanatlarda hem de forvette mükemmel zamanlaması var. Burak Türkiye’de bir çok takımda oynadı ama Lille’deki temposunu gösteremedi. Avrupa’nın en iyi golcülerinden biri. Şu an bile fiyatı 15-20 milyon euro eder. Dünyada fazla golcü yok.

Feyyaz Uçar:

Paylaş

Feyyaz Uçar:

Kariyerinin sonunda yeteneğinin farkına vardı. Futbol yaşamının son bulacağını bilen futbolcular yeteneklerinin farkına varıyorlar. Ben son iki yılımda futbolculuk yaşamımda koşmadığım kadar koştum. Burak keşke bu performansını 20’li yaşlarda gösterseydi diyeceğim ama asıl mesele bu. 20’li yaşlarda bu tempoyu gösterseydi çok farklı olurdu. Burak, Türkiye’de bu performansını Trabzonspor’da gösterdi. Lille’deki performansını Beşiktaş’ta sergileyemedi. Ama futbol yaşamının sonunda olgunlaşıp tüm yeteneklerini sonuna kadar kullanmak zorunda olduğunu hissediyor.

Zafer Tüzün:

Paylaş

Zafer Tüzün:

Burak Yılmaz olgunlaştığı için bu performansını gösteriyor. Çok özellikleri olan bir forvet. Boş koşuları mükemmel uyguluyor. Topu önüne alıp sürmek, çalım atmak ve gol yapmak önemli özellikler. Lille’de bu sezon gösterdiği bu performansı 20’li yaşlarda sergileseydi fiyatı en az 50 milyon euro hatta daha fazla rakamlara yükselirdi.

burak yılmaz

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.