DOLAR 32,3748 0.15%
EURO 34,9849 -0.29%
ALTIN 2.324,180,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mansur Yavaş görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mansur Yavaş görüşmesi sona erdi

ABONE OL
Eylül 1, 2020 16:14
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mansur Yavaş görüşmesi sona erdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yavaş arasındaki görüşme, sona erdi. Saat 14.08’de başlayan görüşme, yaklaşık 1 saat sürdü. 

Ankara Belediyesi’nden açıklama geldi 

 Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce, Başkan Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yaptığı görüşmeye ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Toplantıda Ankara’nın kent sorunları, yapılması planlanan projeler ve kimi alanlarda bürokraside yaşanan tıkanmaların aşılmasına dair başlıkların ele alındığı belirtilerek, “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, kentimizin asırlık çınarı MKE Ankaragücü’nün mali sıkıntıları, fuar alanı inşasında yaşanan sorunlar ve Gençlik Parkı’nın yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne devri konularında görüş alışverişinde bulunmuşlardır” denildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, başta su altyapı ve arıtma projeleri olmak üzere önemli projeler hakkında bilgi verildiği belirtilerek, “Otobüs kredisi kullanımı, metro projeleri ve yeni yolların açılması gibi başlıklarda ilgili bakanlıklar ve bürokraside yaşanan tıkanmaların aşılması için destek talebinde bulunulmuştur. Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Ankara’nın projelerine ve ihtiyaçlarına olumlu yaklaşımları nedeniyle teşekkürlerini sunarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden ayrılmıştır” ifadelerine yer verildi. 

5f4e32bcae298b28d2abd7a5

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.