DOLAR 32,6121 0.37%
EURO 35,0693 0.23%
ALTIN 2.504,580,83
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dünya Bankası Avrupa ve Orta Asya Bölgesinin Yeni Başkan Yardımcısı Belli Oldu
  • Ulaşım Haberi
  • Dünya
  • Dünya Bankası Avrupa ve Orta Asya Bölgesinin Yeni Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Dünya Bankası Avrupa ve Orta Asya Bölgesinin Yeni Başkan Yardımcısı Belli Oldu

ABONE OL
Nisan 4, 2023 10:32
Dünya Bankası Avrupa ve Orta Asya Bölgesinin Yeni Başkan Yardımcısı Belli Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya Bankası’nın Avrupa ve Orta Asya bölgesinin yeni başkan yardımcısı Antonella Bassani oldu.
Bankadan yapılan açıklamada, İtalyan vatandaşı olan Bassani’nin daha önce Dünya Bankası Bütçe, Performans Değerlendirmesi ve Stratejik Planlamadan sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı anımsatıldı.

Bassani’nin Dünya Bankası’nın Orta Doğu ve Kuzey Afrika ile Doğu Asya ve Pasifik bölgelerinde strateji ve operasyon direktörü olarak görev yaptığı da belirtilen açıklamada, strateji, operasyon, esnek ve yenilikçi finansman ve bilgi hizmetlerinin sunulmasında bölgesel ekiplere stratejik liderlik ve destek sağladığı aktarıldı.

Açıklamada, Bassani’nin kaynak seferberliği direktörü olarak da görev yaptığı ve bankanın en yoksullara yönelik fonu olan Uluslararası Kalkınma Birliği’nin ikmallerini yönettiği kaydedildi.

Bassani’nin Dünya Bankası’ndan önce OECD’de çalıştığı belirtilen açıklamada, Johns Hopkins Üniversitesi’nden uluslararası ekonomi alanında doktora derecesine sahip olduğu bildirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.