DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ece Erken Ölen Eşi İçin Adliyede Açıklama Yaptı

Ece Erken Ölen Eşi İçin Adliyede Açıklama Yaptı

ABONE OL
Mart 28, 2023 13:40
Ece Erken Ölen Eşi İçin Adliyede Açıklama Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakırköy’de Ece Erken’in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun 27 Ocak günü ortak olduğu balık restoranında vurularak öldürülmesine ilişkin olayın davasının görülmesine devam ediliyor. Ece Erken de duruşmaya katılmak için Bakırköy Adliyesi’ne geldi. Erken, dava öncesi eşiyle paylaştığı fotoğrafına duygusal bir not düştü.

Ece Erken’in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu 27 Ocak günü Bakırköy’de ortaklığını yaptığı balıkçı restoranında vurularak öldürülmüştü.

20 sanıklı dava Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlanmıştı. Sunucu Ece Erken davaya katılmak için avukatlarıyla beraber Bakırköy Adalet Sarayı’na geldi.

“CANLARI BİZİM KADAR YANSIN”

OLAYIN GEÇMİŞİ

Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu 27 Ocak günü Yeşilköy’de ortağı olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Olay sonrası yürütülen soruşturma çerçevesinde 16 Mayıs’ta Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlanmıştı. İddianamede, 19 sanığın 10’u hakkında ağırlaştırılmış müebbet ile değişen oranlar hapis cezası talep edilmişti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.