DOLAR 32,3139 0.19%
EURO 35,0821 -0.16%
ALTIN 2.277,460,01
BITCOIN 22753680,98%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Elektrikler neden yok? Elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik…

Elektrikler neden yok? Elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik…

ABONE OL
Ağustos 2, 2021 18:31
Elektrikler neden yok? Elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elektrik kesintisi bugünün gündeminin en önemli konusu haline geldi. Pek çok kişi, elektrik kesintilerinin kaynağını araştırırken, elektrik arıza telefonunu arıyor. Konuyla ilgili ilk açıklama ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan geldi ve kesintilerin nedenine dair bilgi verildi….

6107c56cae298bb043b664bc

ELEKTRİKLER NEDEN YOK?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan, bazı kentlerde meydana gelen elektrik kesintileriyle ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, son zamanlarda hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle elektrik talebinde aşırı bir artış meydana geldiği vurgulanarak, “Artan talep nedeniyle son birkaç haftada elektrik tüketiminde Cumhuriyet tarihinin rekor seviyelerine ulaşılmıştır. Ulusal elektrik altyapımız artan taleplerin karşılanması için maksimum seviyede üretime devam etmektedir. Ancak son zamanlarda hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle elektrik tedarikinde kısmi kesintiler yaşanmıştır. Kesintilerin yaşandığı bölgelere acil müdahale ekipleriyle ilk müdahaleler yapılmış olup, an itibariyle ülke genelinde kesintiler sonlandırılmıştır” denildi.

ELEKTRİK ARIZA TELEFON NUMARASI KAÇ? (İSTANBUL, ANKARA, İZMİR, BURSA VE DİĞER İLLER)

Elektrik arızaları ile ilgili görevli şirket bölgedeki elektrik dağıtım şirketidir. Türkiye’nin tüm elektrik dağıtım bölgelerinde elektrik arıza çağrı merkezi telefon numarası 186’dır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.