DOLAR 32,6010 0.38%
EURO 34,8227 0.25%
ALTIN 2.496,080,49
BITCOIN 21076745,08%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eljero Elia, Başakşehirden ayrılacağını açıkladı

Eljero Elia, Başakşehirden ayrılacağını açıkladı

ABONE OL
Temmuz 19, 2020 14:33
Eljero Elia, Başakşehirden ayrılacağını açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Medipol Başakşehir’in yıldız ismi Eljero Elia, Hollanda’da yayın yapan tv kanalı NOS’a röportaj verdi. Bu sezon sonunda özleşmesi sona erecek olan 33 yaşındaki Elia, Başakşehir’den ayrılacağını resmen açıkladı. Elia’nın NOS’a verdiği röportajdan öne çıkanlar şöyle:

Paylaş

“Feyenoord’ta oynarken sokakta yürüyemezdim”

Kulüp tarihine şampiyon olarak geçmek çok özel olacak. Özellikle de taraftarı olmayan bir takım olduğumuz düşünülürse… Zira İstanbul’da herkes Galatasaray, Fenerbahçe ya da Beşiktaş’ı tutuyor. Bu şampiyonluk tüm futbolcuların CV’sinde yazacak ve biz de kulüp efsanesi olacağız. Feyenoord’da oynarken sokakta yürüyemezdim. Ancak burada istediğim gibi dışarıda gezebiliyorum. Çünkü Başakşehir küçük bir kulüp. Türkiye’nin büyük kulüpleri ise bu sezon bir hayli zorlandı. Elbette bizim şampiyon olacağımızı düşünmüyorlardı ama biz birkaç sezondur bu yarışın içindeydik.

Paylaş

“Ayrılmaya mart ayında karar vermiştim”

Başakşehir yönetimi, beni takımda tutmaya hevesliydi ve Mart ayında bana kontratımı yenilemek isteyip istemediğimi sordular. Ben de dürüstçe ‘Hayır, kendime başka bir kulüp arayacağım.’ şeklinde yanıt verdim. Kendime güvenimin yıkıldığını hissettim ve üç yıl sonra yeni bir maceraya başlamak istedim. 

Paylaş

“Manchester United’la karşılaşmayı isterim”

UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finalin eşiğindeyiz ve ben de kontratım bitiyor olmasına rağmen bu maçlarda oynamayı arzuluyorum. Bir sonraki turda Manchester United ile karşılaşırsak çok güzel olur. Daha sonrasında ise hayatın tadını çıkarmayı ve geleceğim hakkında iyi bir tercih yapmayı hedefliyorum.

Paylaş

“Yeni takımım henüz belli değil”

Twente ya da Feyenoord… Şu an için her şey ihtimal dahilinde ve ben her teklife açığım. Hollanda kulüpleriyle bazı görüşmelerim oldu ama diğer ülkelerden de çok iyi teklifler aldım. Kararımı kulüplerin planlarını dinleyerek vereceğim. Çünkü güven ve eğlence, futbolda benim için çok önemli unsurlar.

Paylaş

“Genç takım antrenörlüğü bana uygun”

Ayrıca futbolu bıraktıktan sonra genç takım antrenörü olmak istiyorum, ki gideceğim takımın bana bu yolu açması çok önemli. Çocuklarla çalışmak çok eğlenceli. Zira dürüst, açık ve samimiler. Onları daha iyi bir seviyeye çıkarmayı ailelerini bu yolda nelerin beklediği konusunda uyarmayı çok isterim. Bu işin benim için biçilmiş kaftan olduğunu düşünüyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.