DOLAR 32,3321 0.24%
EURO 35,1012 -0.1%
ALTIN 2.297,140,88
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

EPİLEPSİ İÇİN BAK 6. YILINDA ÖN YARGILARLA MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

EPİLEPSİ İÇİN BAK 6. YILINDA ÖN YARGILARLA MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

Türk Epilepsi ile Savaş Derneği 26 Mart Mor Gün - Epilepsi Farkındalık Günü kapsamında düzenleyeceği online basın toplantısıyla epilepsi hastalığındaki en güncel gelişmeler ile Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasının 2022 yılı hedeflerini ve projelerini paylaşacak. Oyuncu Furkan Andıç da toplantıda epilepsi farkındalık mesajını iletecek

ABONE OL
Mart 24, 2022 09:46
EPİLEPSİ İÇİN BAK 6. YILINDA ÖN YARGILARLA MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplumun yüzde 60’ının çevresinde epilepsi hastası bireylerin olmasından rahatsızlık duyduğuna dikkat çeken Türk Epilepsi ile Savaş Derneği, epilepsi hastalarının ve hasta yakınlarının karşılaştıkları başlıca sorunları 26 Mart Mor Gün – Epilepsi Farkındalık Günü kapsamında açıklayacak. Covid – 19 pandemisi sonrasında epilepsi hastalarını bekleyen yenilikler ile hastalıkla ilgili güncel veriler de basın toplantısında paylaşılacak.

Epilepsi hastalarının ve hasta yakınlarının karşılaştıkları ön yargılarla mücadele etmek için altı yıldır hayata geçirilen Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasının bu yıl sahiplendiği #UzunLafınKısası söylemi ve kampanyanın yeni dönem hedefleri ve projeleri de aktarılacak.

Bu yıl Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasının gönüllü elçisi olan ünlü oyuncu Furkan Andıç da basın toplantısına özel çektiği video ile mesajlarını iletecek.

Covid-19 pandemi önlemleri kapsamında bu yıl dijital ortamda 24 Mart 2022 Perşembe günü saat 11.00de gerçekleştirilecek basın toplantımızda siz değerli basın mensubumuzu aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.