DOLAR 32,3206 0.21%
EURO 35,0869 -0.15%
ALTIN 2.279,290,09
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Arslan “Ayna Kullanımı İle Muhteşem Alanlar Ortaya Çıkarın”

Fatih Arslan “Ayna Kullanımı İle Muhteşem Alanlar Ortaya Çıkarın”

ABONE OL
Kasım 17, 2022 16:47
Fatih Arslan “Ayna Kullanımı İle Muhteşem Alanlar Ortaya Çıkarın”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aynaların her türlüsü her zaman için değerli olmuştur. Yaşam alanlarına bir enerji katan ve aynı zamanda ışıltısı ile göz kamaştıran aynalar son dönemlerde daha tarz seçeneklerle üretiliyor. Bu üretimlerde en büyük payı ise Ayna Merkezi ceo’su Fatih Arslan kazanıyor.

Ünlü Girişimci Fatih Arslan tarafından üretilen aynalarda eşsiz bir duruş ve bir zarafet hakim olurken, bu ayna tasarımları herkes tarafından beğeni alıyor. Fatih Arslan, tasarımını yapmış olduğu aynaları dünya ülkelerine ulaştırırken aynı zamanda ülkemizde de satışa sunuyor. Birçok sanatçı ve sporcunun ev tasarımlarını da yapan Fatih Arslan aynaların kullanım alanlarının genişliğinden de söz ediyor.

Ayna Dekorasyonu İle Işıltılı Görseller

Yaşam alanlarının yanı sıra aynaların kullandığı birçok çeşitli alan bulunuyor. Aynalar spor salonlarında, Kuaför salonlarında, Restoran, lokanta gibi alanlarda ve ışıklandırma yapılması gereken her türlü alanda kullanılabiliyor. Duvar kaplaması olarak ya da tavan kaplaması olarak da son dönemlerde ayna seçenekleri tercih ediliyor. Fatih Arslan tarafından tasarlanan özel ayna seçenekleri mobilyalarda da kullanılırken sehpa gibi eşyaların üzerlerinde de çok hoş bir görsel oluşturuyor.

Bu görsellerin tamamı Ayna merkezinde sergileniyor. Yaşam alanlarına ve çalışma alanlarına ışıltılı bir görsel ekleyen aynalar, bulunduğu alana enerji vermesiyle tercih sebebi oluyor. Modern iş alanları, yaşam alanları ve mekânlar tasarlamak isteyen kişiler Ayna merkezinde bulunan ayna seçenekleri ile bambaşka bir yaşam alanına ya da çalışma alanına sahip olabiliyor.

Fatih Arslan’ın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.