DOLAR 32,5645 0.13%
EURO 34,9231 0.68%
ALTIN 2.436,750,18
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Terim: Selçuk, Galatasarayda bırakmalıydı, aksine müsaade…

Fatih Terim: Selçuk, Galatasarayda bırakmalıydı, aksine müsaade…

ABONE OL
Temmuz 19, 2020 14:33
Fatih Terim: Selçuk, Galatasarayda bırakmalıydı, aksine müsaade…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Selçuk İnan emeklilik kararını şu sözlerle açıkladı:

Her şeyin bir sonu var maalesef…. Bitiyor, bu da bitti. Aylarca düşündüm. Hocamızla da istişare ettik. Kolay olmadı ancak böyle bir karar aldık. Bu vesileyle başlangıçta yanımda olan şu an giderken de yanımdan olan hocama bana göstermiş olduğu sevgiden ve verdiği değerden dolayı teşekkür ederim.

Paylaş

Onun bende yeri ayrı. Onu çok seviyorum. Bu bağlamda çocukluk hayalim olan Galatasaray’da futbol oynamak, bu formayı terletmek ve kaptanlığını yapmak benim için onurdu.İnşallah bundan sonra da ne görev verirlerse her zaman Galatasaray’a hizmet etmek için burada olacağım.

Paylaş

Fatih Terim ise Selçuk İnan’la ilgili şunları söyledi:

Selçuk İnan, Galatasaray’a çok önemli hizmetler yaptı. Hiç problemi olmadı. Galatasaray’a layık bir kaptan şeklinde futbol adına son sözlerini söyledi. Ancak bundan sonra benim yanımdaki yerini alacak. O da Galatasaray’da başladı, Galatasaray’da bitirdi diyebiliriz, son kulübü oldu. Aksine de açıkçası ben müsaade etmezdim, etmedim de.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.