DOLAR 32,3771 0.16%
EURO 34,9802 -0.31%
ALTIN 2.324,380,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçede Emre Belözoğlu konusunda belirsizlik sürüyor

Fenerbahçede Emre Belözoğlu konusunda belirsizlik sürüyor

ABONE OL
Ağustos 11, 2020 21:25
Fenerbahçede Emre Belözoğlu konusunda belirsizlik sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Hürriyet’teki habere göre, Hayal kırıklığıyla noktalanan iki sezonun ardından Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak ve Barış Sungur transferlerini peş peşe açıklayan Fenerbahçe’de şimdi gözler Emre Belözoğlu’na çevrilmiş durumda. Bunun sebebi ise Belözoğlu’nun durumunun hâlâ netleşmemiş olması.

Paylaş

Yıl boyu yaptığı açıklamalarda, yeşil sahalara veda edip sportif direktörlüğe geçeceğinin sinyalini veren ancak sezon bitiminde ‘bir sene daha devam’ edebileceği yönünde konuşmalar yapan Belözoğlu’nun bundan sonra ne yapacağı merakla bekleniyor.

2019-20 sezonu 15 gün önce tamamlanmış olmasına rağmen Emre Belözoğlu’nun futbolcu mu, yoksa sportif direktör olarak Fenerbahçe’de kalacağı henüz netleşmiş değil. İşte bu durum kafalarda bazı soru işaretlerine yol açıyor.

Ailesi futbolda devam etmesini istiyor

Paylaş

Ailesi futbolda devam etmesini istiyor

Emre Belözoğlu esasında futbolu bırakma kararını çok önceden aldı. Ancak ailesi ve yakın çevresi 1 yıl daha futbol oynaması konusunda baskı yapıyor.

Her ne kadar antrenmanlara katılmamış olsa da Emre’nin gönlünün devam etmekten yana olduğu ifade ediliyor. Başkan Ali Koç ve yönetim bu düşünceyi olumlu karşılayacak mı, bilinmiyor.

Yönetimle arasında sorun mu var?

Paylaş

Yönetimle arasında sorun mu var?

Futbol camiasındaki herkes Emre Belözoğlu’nun aylardır sportif direktörlüğe hazırlandığını hatta Mert Hakan Yandaş başta olmak üzere birçok transferde aktif rol oynadığını biliyor.

Sezonun bitmesinin üzerinden 15 gün geçmesine rağmen hâlâ bir görev tanımlaması yapılmadı. Belözoğlu ile yönetim arasında ‘yetki’ konusunda görüş ayrılığı yaşandığı için mi açıklama yapılmıyor?

Herkesin merak ettiği bu soru, Emre Belözoğlu’nun 1-2 gün içinde başkan Ali Koç’la yapacağı görüşmenin ardından yanıt bulacak. 

Hürriyet

emre fenerbahçe

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.