DOLAR 32,5130 -0.09%
EURO 34,9758 0.38%
ALTIN 2.433,000,42
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’den Jan Vesely ve Nando De Colo’nun sakatlığı hakkında açıklama
  • Ulaşım Haberi
  • Spor
  • Fenerbahçe’den Jan Vesely ve Nando De Colo’nun sakatlığı hakkında açıklama

Fenerbahçe’den Jan Vesely ve Nando De Colo’nun sakatlığı hakkında açıklama

ABONE OL
Nisan 5, 2021 13:20
Fenerbahçe’den Jan Vesely ve Nando De Colo’nun sakatlığı hakkında açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Jan Vesely ve Nando de Colo’nun sağlık durumları hakkında açıklamada bulundu. Vesely’nin sol ayak bileği dış yan bağ lezyonu tespit edildiği belirtilen açıklamada, De Colo’nun diz travması nedeniyle tedavisine başlandığı ifade edildi.

Fenerbahçe'den Jan Vesely ve Nando De Colo'nun sakatlığı hakkında açıklama

Fenerbahçe Kulübü, erkek basketbol takımı oyuncuları Jan Vesely ve Nando De Colo’nun sağlık durumları hakkında açıklamada bulundu.

Fenerbahçe Beko’nun THY Avrupa Ligi’nde Barcelona ile yaptığı maçta sakatlanan Jan Vesely ve Nando de Colo’nun son durumlarıyla ilgili takım doktoru Ahmet Kulduk, sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Oyuncumuz Jan Vesely’nin bugün Acıbadem Kadıköy Hastanesinde çekilen MR’ında sol ayak bileği dış yan bağ lezyonu tespit edilmiştir. Vesely’nin tedavisine başlanmıştır ve sporcumuzun durumu, iki hafta sonra tekrar değerlendirilerek dönüş sürecine karar verilecektir. Karşılaşmanın son çeyreğinde sakatlanan De Colo’nun diz travması nedeniyle tedavisine başlanmıştır. Sporcumuzun durumu, Real Madrid karşılaşması öncesinde tekrar değerlendirilecektir.”

Neden BirGün?

Bağımsız bir gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir gazeteciliği hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün BirGün’e Abone Ol.

BirGün; seninle güçlü, seninle özgür!

BirGün’e Destek Ol

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.