DOLAR 32,3717 0.15%
EURO 35,0271 -0.18%
ALTIN 2.323,940,21
BITCOIN 2270704-0,67%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ferhat Çördük, En İyi Genç Girişimci Ödülünü Kazandı

Ferhat Çördük, En İyi Genç Girişimci Ödülünü Kazandı

ABONE OL
Mayıs 26, 2022 12:03
Ferhat Çördük, En İyi Genç Girişimci Ödülünü Kazandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu yıl ilk kez düzenlenen Türkiye Avrupa İş Dünyası Gecesinde Ülkücü iş adamı Ferhat Çördük Yılın En İyi Genç Girişimcisi oldu. Bu haberi sosyal medyada paylaşan Çördük Milliyetçi gençlerden tam destek aldı. Yaptığı paylaşım tıklanma rekorları kırdı. Her konuşmasında Türk gençlerine değinen Ferhat Çördük yine gençleri ihmal etmedi. Ülkücü kişiliği ile bilinen isimin önümüzdeki seçimlerde Milletvekili olacağı iddia edilmişti.

Uluslararası bir değeri olan bu ödül özellikle Avrupa Basınında öne çıktı. Bu önemli törende ise gecenin öne çıkan ismi ise Ferhat Çördük oldu. Yılın En İyi Genç Girişimcisi olan iş adamı Ferhat Çördük ödülü aldıktan sonra şunları söyledi:

ÖDÜLÜ TÜRK GENÇLERİ ADINA ALDI

“Herkese İyi Akşamlar bu ödülü layık gördüğünüz için teşekkür ederim . Bu ödülü Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetimizi ve bunu farkında olan Türk Gençleri adına alıyorum.” dedi

MİR DOĞA MARKASI İLE AVRUPAYA AÇILIYOR

Daha önce medikal sektöründe faaliyet gösteren iş adamı şimdilerde Mir Doğa markası ile öne çıkıyor. “Hayalinizdeki bahçe tasarımı” sloganı ile yola çıkan Çördük peyzaj hizmetleri ve farklı çeşitte çiçek üretimi yapıyor. Bu marka ile öncelikle Avrupa daha sonrasında ise Amerika pazarına açılmayı hedefliyor. Önemli olanın ise yüzde yüz bir Türk markası oluşturup, Türk gençlerine istihdam sağlayarak milletine de faydalı olmak olduğunu da belirtiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.