DOLAR 32,5842 0.28%
EURO 34,7557 -0.07%
ALTIN 2.504,040,80
BITCOIN 20275871,48%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray Divan Kurulu, Mustafa Cengizin istifasını istedi

Galatasaray Divan Kurulu, Mustafa Cengizin istifasını istedi

ABONE OL
Ekim 25, 2020 12:25
Galatasaray Divan Kurulu, Mustafa Cengizin istifasını istedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, online olarak yapılan ekim ayı divan kurulu toplantısında açıklamalar yaptı. Yönetim kurulunun, Divan Kuruluna gönderdiği yazı ile ilgili konuşan Hamamcıoğlu, şunları söyledi:

Paylaş

Bu yazıyı okuyunca üzülmemek elde değil. Trajikomik bir olay. Yönetim kurulumuzun ilk defa tüzüğü baz alarak bir düşünce üretmesi takdirin üstündedir. Göreve geldiklerinden beri tüzüğü sürekli delerek, genel kurul üyelerinin iradelerini hiçe sayarak, divan kurulu üyelerinin tavsiye kararlarını hiçe sayarak, kulübü idare etmeye çalışan yönetim kurulumuzun tüzüğü refere etmesi çok soru işareti uyandırıyor. Toplantılarımızı 50 kişiden fazla ile açmışız. 

Paylaş

İkinci konu, ‘Hukuksal sonuç doğuramayacak niteliktedir.’ Divan kurulu, hukuksal sonuç doğuracak kararlar almaz. Tüzüğün yetkisine göre, divan kurulu 25 yıllık tecrübeye sahip üyelerden oluşan aklı selim, belli olgunluğa gelmiş kişilerden oluşur. Danışmanlık kuruludur. Burada yapılan eleştiriler Galatasaray’ın menfaatine, yönetim kurullarına yön vermek için oluşturulmuş fikir üretici yerlerdir. Bunu kim kaleme aldı bilmiyorum ama Galatasaray’ı hiç bilmeyen bir grup şu anda kulübün başında. Galatasaray’ı gerçekten küçük duruma düşürüyor.

Paylaş

Çok üzücü şeyler oluyor. Sayın başkanımızın özellikle son haftada verdiği beyanatları üzüntüyle karşılıyorum. Galatasaray Spor Kulübü, temsil edilme yeteneğini ve ehliyetini tamamen kaybetmiştir. Hiç kimsenin Galatasaray Kulübünü kamuoyu önünde bu kadar küçük düşürmeye hakkı yoktur. Tüm divan kurulu üyelerimiz adına talebimiz ve beklentimiz, gereğinin yapılmasıdır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.