DOLAR 32,3747 0.14%
EURO 35,2314 -0.03%
ALTIN 2.322,140,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray Salih Uçan ve Eljif Elması gözüne kestirdi

Galatasaray Salih Uçan ve Eljif Elması gözüne kestirdi

ABONE OL
Kasım 6, 2020 19:01
Galatasaray Salih Uçan ve Eljif Elması gözüne kestirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Galatasaray devre arası transfer döneminde çok büyük adımlar atmayı düşünmüyor ancak gedikleri de kapatmak istiyor. Özellikle orta saha ve forvet konusunda hamle yapması beklenen Galatasaray, yerli oyuncu rotasyonunu da genişletmeyi amaçlıyor.

Alanyaspor’da başarılı bir grafik çizen ve futbolunu olgunlaştıran Salih Uçan’ı isteyen Fatih Terim, Napoli’de yeterince şans bulamayan Eljif Elmas’ın da kiralanmasına sıcak bakıyor.

Bu sezon ilk 11’de şans bulamayan ve forma giydiği 3 maçta da 2. yarıda oyuna dahil olan Eljif Elmas için Serie A ekibi Napoli’ye satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama teklifi yapılacak.

Paylaş

Yönetimin Fatih Terim’in listesine göre hareket edeceği ve hangi isim gelirse gelsin transferi için tüm şartların zorlanacağı ifade edildi. Başkan Mustafa Cengiz’in yönetime bu konuda tam yetki verdiği belirtildi.

Geçtiğimiz sezonun başında Alanyaspor macerasına başlayan Uçan, bugüne kadar 41 maçta Alanyaspor forması giydi. Salih’in Alanyaspor ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Devre arası alınması için uğraşılacak diğer iki isim ise Henry Onyekuru ve Ahmed Musa.

İlgili Haber
Salih Uçan'ın pişmanlığı: Keşke Roma'da kalmasaydım
Salih Uçan’ın pişmanlığı: Keşke Roma’da kalmasaydım

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1324658296624734209

İlgili Haber
Galatasaray Ahmed Musa ile temas halinde
Galatasaray Ahmed Musa ile temas halinde

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.