DOLAR 32,5709 0.03%
EURO 34,8835 0%
ALTIN 2.428,92-0,03
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaraya Premier Ligden orta saha: Nakamba

Galatasaraya Premier Ligden orta saha: Nakamba

ABONE OL
Aralık 6, 2020 02:29
Galatasaraya Premier Ligden orta saha: Nakamba
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Galatasaray daha önce Stoke City’den Badou Ndiaye, Fulham’dan Seri, Southampton’dan Lemina ve son olarak yine Stoke City’den Etebo’yu kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

Seri, Lemina ve Ndiaye’den katkı alan Galatasaray, ilk tökezlemesini ise Etebo’da yaşadı. Etebo ile yolları ayıracak olan Galatasaray, yine bir Premier Lig orta sahasının peşinde.

Paylaş

Aston Villa’da forma giyen Zimbabveli orta saha oyuncusu Marvelous Nakamba’yı gözüne kestiren Galatasaray oyuncu izleme ekibi Terim’den de onay aldı.

2019’da Club Brugge’den 12 milyon euro bonservis ödeyerek alınan Nakamba, Aston Villa’da forma şansı bulamıyor. 26 yaşındaki oyuncu Belçika’da oldukça göz dolduran bir performans sergilemişti.

Paylaş

2024 yılına kadar Aston Villa ile sözleşmesi bulunan Nakamba için Galatasaray sezon sonuna kadar kiralama teklifi yapacak.

Geçen sezon 29 maçta forma giyen Nakamba, bu sezon ise 2’si lig, 3’ü EFL Cup olmak üzere sadece 5 maça çıktı ve 283 dakika süre bulabildi. Aston Villa da oyuncusunun oynayabileceği bir takıma gitmesini istiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.