DOLAR 32,5142 0.3%
EURO 34,5814 0.21%
ALTIN 2.498,560,63
BITCOIN %
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gazeteci Victoria Price, izleyicinin dikkati sayesinde kurtuldu

Gazeteci Victoria Price, izleyicinin dikkati sayesinde kurtuldu

ABONE OL
Temmuz 25, 2020 20:47
Gazeteci Victoria Price, izleyicinin dikkati sayesinde kurtuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Televizyon kanalı NBC’de muhabir olarak görev yapan Victoria Price, kendisine gönderilen e-posta’yı okuduğunda hayatı değişti.

Paylaş

Dikkatli izleyici, haberleri sunduğu sırada Victoria’nın boynundaki şişliği fark etmişti. Bu şişliğin ciddi bir rahatsızlığın habercisi olabileceğini düşünen kadın izleyici, Price’a bir e-posta gönderdi.

Paylaş

Mesajı dikkate alan Price, doktora gittiğinde büyük bir şok yaşadı. Yapılan kontroller sonucunda kansere yakalandığını öğrendi. NBC’nin aktardığına göre tiroid kanseri olduğunu öğrenen Victoria, zaman kaybetmeden tedavi olmaya başladı.

Paylaş

Dikkatli izleyicisinin kendisine attığı mesahı, sosyal medya hesabındna da yayınlayan kadın, ona minnettar olduğunu söyledi. Öte yandan Victoria, bu ender görülen kanser türü hakkında insanları daha fazla bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için bu paylaşımı yaptığını belirtti.

Paylaş

Uzmanların açıklamasına göre, ender görülen tiroid kanseri çoğunlukla 20’li ve 30’lu yaşlardaki kadınlarda görülüyor. Victoria’ya gönderilen mesajda şu cümleler yer alıyordu:

Merhaba, az önce sizi haberlerde izledim. Beni endişelendiren şey boynundaki yumru. Lütfen tiroidin kontrol ettir. Bana kendi boynumu hatırlatıyor. Benimki kanser çıkmıştı. Kendine iyi bak.

Paylaş

Pandemi süresince bir gazeteci olarak çok çalıştığını ve uzun saatler süren mesailer yaptığınu anlatan Victoria, yüzyılın en önemli sağlık haberlerini sunarken, kendi sağlığını hiç düşünmediğini söyledi.

Paylaş

Doktor Victoria’ya kanserinin yayılmakta olduğunu ama yeniden sağlığına kavuşabileceğini söyledi. Ameliyat olan Victoria’nın operasyonu başarılı geçti. Genç muhabir, doktorunun bunun geçirmesi gereken ilk ve tek ameliyat olacağını söylediğini aktardı.

Paylaş

Victoria başına gelenler için şu ifadeleri kullandı:

Bu e-postayı hiç almamış olsaydım, asla doktorumu aramazdım. Kanser yayılmaya devam ederdi. Bu korkutucu ve dehşet verici bir düşünce.

Kendisine bu mesajı gönderen kişinin, hiçbir zorunluluğu olmamasına rağmen hassas ve düşünceli davrandığını anlatan muhabir, ona minnettar olduğunu söyledi. “Dünya çok zorlu bir yer haline geldi. Birbirimize iyi bakmamız gerekiyor” diyen Victoria’ya, hayranlarından destek mesajları yağdı.

NBC muhabir kanser

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.