DOLAR 32,3245 0.21%
EURO 35,1555 0.02%
ALTIN 2.302,691,12
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genç Girişimci Esen Sıla Tüm Dünya’ya Yer Altı Görüntüleme Cihazları Satmayı Hedefliyor
  • Ulaşım Haberi
  • Gündem
  • Genç Girişimci Esen Sıla Tüm Dünya’ya Yer Altı Görüntüleme Cihazları Satmayı Hedefliyor

Genç Girişimci Esen Sıla Tüm Dünya’ya Yer Altı Görüntüleme Cihazları Satmayı Hedefliyor

ABONE OL
Eylül 3, 2022 19:01
Genç Girişimci Esen Sıla Tüm Dünya’ya Yer Altı Görüntüleme Cihazları Satmayı Hedefliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tokat’ta ticari faaliyetlerini sürdüren Essla Yer Altı Görüntüleme ve Güvenlik Sistemleri, mesleki başarılarıyla şehrine katma değer sağlamaya devam ediyor.

Yer altı görüntüleme sistemleri üzerine çalışmalar sürdüren Essla başlıca; define dedektörleri, alan tarama cihazları, yer altı görüntüleme sistemleri ve güvenlik dedektörleri gibi ürünlerle ön plana çıkmakta.

Tamamı sertifikalı olan ürün grupları sayesinde kalitesini kanıtlayan Essla Yer Altı Görüntüleme ve Güvenlik Sistemleri, yılların verdiği mesleki tecrübe sayesinde kullanıcıların seçkin ürünlerini daima stoklarında bulundurmaktadır.

Distribütör firma konumunda olan Essla Yer Altı Görüntüleme ve Güvenlik Sistemleri, başta bölgesinde başlamış olduğu faaliyetleri pek çok dijital pazar yerinde sürdürmesinin yanısıra Amazon ve Ebay gibi platformlar aracılığıyla da yurtdışı satışlarına başlayarak bu alanda Türkiye’nin ilk ihracat yapan firması olmuştur.

Yurtdışı pazarında pek çok alışveriş merkezi, hastane ve bankalara güvenlik sistemleri için tercih edilen Essla markası, yakında Türkiye’nin güvenlik sistemleri ihracatı alanında büyüyen firmaları arasında yer alacak gibi görünüyor.

Essla Yer Altı Görüntüleme ve Güvenlik Sistemleri’ne 0532 379 90 60 numaralı telefondan arayarak ve WhatsApp üzerinden ulaşabilir; ürün grupları ve hizmetleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Facebook: https://www.facebook.com/esslayeraltigoruntuleme

Instagram: https://www.instagram.com/esslayeraltigoruntuleme/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.