DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

GS – TS derbisi ne zaman? Galatasaray Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?
  • Ulaşım Haberi
  • Spor
  • GS – TS derbisi ne zaman? Galatasaray Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

GS – TS derbisi ne zaman? Galatasaray Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

ABONE OL
Temmuz 9, 2020 22:49
GS – TS derbisi ne zaman? Galatasaray Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Trabzonspor maçı bu hafta futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Türk Telekom Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Ligde 60 puanla lider Medipol Başakşehir’in 2 puan gerisinde 58 puanla 2. sırada yer alan bordo-mavililer, güçlü rakibini mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir virajı dönmenin hesabını yapıyor.

Ligde Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda 2-2, sahasında Ankaragücü ile 1-1 berabere kalarak son 2 maçta 4 puan kaybeden Karadeniz ekibi, Galatasaray karşısında puanını 61’e yükselterek zirve iddiasını güçlendirmek istiyor. 

TRABZONSPOR İSTANBUL TAKIMLARINA KAYBETMİYOR

Trabzonspor, 510 gündür İstanbul takımlarına karşı mağlup olmuyor. Bordo-mavililer, geçen sezonun 21. haftasında 10 Şubat 2019’da deplasmanda Galatasaray karşısında aldığı 3-1’lik mağlubiyetin ardından İstanbul temsilcileri karşısında yenilgi yaşamadı.

Karadeniz ekibi, söz konusu rakipleri karşısında 12 lig maçı oynarken 4 galibiyet, 8 beraberlik aldı.

SAKATLAR NE DURUMDA?

Trabzonspor’da kart cezalıları Portekizli futbolcu Jaoa Pereira ile İranlı stoper Majid Hosseni, Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. 

Karadeniz ekibinde, Galatasaray maçı öncesi sakatlıkları nedeniyle oynayıp oynamayacakları belirsiz olan Ekuban, Abdulkadir Parmak ve Nwakaeme’den ise iyi haberler geldi. Son taktik antrenmanda zaman zaman takımla çalışan üç oyuncunun da Galatasaray maçında oynayabileceği öğrenildi.

Üç futbolcunun bu akşam yapılacak antrenmanda bir aksilik yaşamaması halinde kadroya alınacağı belirtildi.

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İki ekibin karşı karşıya gelecekleri dev derbi 5 Temmuz 2020 Pazar günü saat 21:00’de oynanacak. Müsabakayı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler Bein Sports ekranlarından karşılaşmayı takip edebilecekler.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.