DOLAR 32,3181 0.2%
EURO 35,1311 -0.01%
ALTIN 2.292,330,67
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hasan Çoban’ın Başarılarla Dolu Sanat Hayatı

Hasan Çoban’ın Başarılarla Dolu Sanat Hayatı

ABONE OL
Ocak 6, 2021 08:59
Hasan Çoban’ın Başarılarla Dolu Sanat Hayatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hasan Çoban Gaziantep’in sevilen sanatçılarını bir araya getirmeye devam ediyor. Bundan önceki çalışmasında 1,5 milyon dinlenmeye ulaşan sanatçı bu projesi ile de iddialı. Bir önceki çalışmasını Gaziantep şivesi ile sevilen tiyatro sanatçısı Orhan Uslu ile yapan Hasan çoban yeni ve farklı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Tiyatrocusundan ses sanatçısına kadar geniş bir yelpazede ki Gaziantep’in sevilen sanatçılarını bir araya toplayarak bunlar ile çalışmalar yapan Hasan Çoban bu projesinde “Barak Sanatçıları” nı bir araya getiriyor.

Hasan Çoban bu seferki projesinde “Barak sanatçıları” nı bir araya getirerek “fıstıkları tolu vurdu” eserini seslendirdi. “Fıstıkları Tolu Vurdu” eserinin kliplerini Gaziantep’in bilinen yerlerinden “Rum Kale” çeken Hasan Çoban bu eseriylede sevenlerinin beğenisini ve takdirini kazandı.

“Fıstıkları Tolu Vurdu” eseriyle şimdiden 2 milyon izlenmeyi geçen sevilen sanatçı Hasan Çoban’a sanat hayatında başarılar diliyoruz.

www.hasancoban.com.tr

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.