DOLAR 32,5362 0.24%
EURO 34,7730 0.09%
ALTIN 2.493,111,26
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hasan Kartal, Oğulcan Çağlayan konusunda Galatasaraya hala kızgın

Hasan Kartal, Oğulcan Çağlayan konusunda Galatasaraya hala kızgın

ABONE OL
Aralık 4, 2020 02:24
Hasan Kartal, Oğulcan Çağlayan konusunda Galatasaraya hala kızgın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaş

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının ardından bir kez daha gündeme gelen Oğulcan Çağlayan konusunda Rizespor başkanı Hasan Kartal konuştu. A Spor’a bağlanan Kartal, yine Galatasaray’a hedef alarak şunları söyledi:

Oğulcan’ı ben severim, annesi ve babasını da tanırım. Oğulcan daha çocuk, onu o şekilde yönlendirenler utansın. 6 maç varken kulübünü terk ettirenler utansın.

Paylaş

Galatasaray’ın Rizespor’u 4-0 yendiği maçı da değerlendiren Hasan Kartal, kendi takımını eleştirdi. Kartal şunları söyledi:

Ben başkan olduktan sonra ilk defa böyle bir olay yaşadım. Benim 10 yıllık bir başkanlık tecrübem var ve ilk defa bunu yaşadım. Kızgınlığım ilk olarak takımıma. Tabi hakemin kartları falan da ayrı bir konu. Sarı kartlar falan. Ama şu gerçek ki Galatasaray bizden çok iyiydi. Bu maçta bizim çocuklara ne oldu anlamadım. Oturup konuşacağız. Maç sonrası henüz oyuncularla görüşmedim. Ben, kendi oyuncularımıza kızdım.

Paylaş

Hayatını kaybeden eski oyuncuları Mohamed Abarhoun konusuna da değinen başkan şöyle konuştu:

Eski oyuncumuz Abarhoun’un bizde alacağı bulunmuyordu. Ailesi şu anda burada. Onlarla irtibat halindeyiz ve yardımcı oluyoruz. Ülkemiz de büyükelçilik olrak resmi işlemlerde gerekli kolaylığı sağlıyor.

abarhoun

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.