DOLAR 32,5974 0.37%
EURO 34,7908 0.15%
ALTIN 2.494,210,41
BITCOIN 20989545,19%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hasan Yalçuva Modifiye Araç Dünyasını Anlatıyor 

Hasan Yalçuva Modifiye Araç Dünyasını Anlatıyor 

ABONE OL
Şubat 5, 2022 10:58
Hasan Yalçuva Modifiye Araç Dünyasını Anlatıyor 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Global dünyada tanınan markaların arasından sıyrılarak kendi markasını geliştiren Hasan Yalçuva, araç modifiyesi konusunda kendini kanıtlamış genç bir iş adamı.

Modifiyelerin her marka ve yaştaki araca yapabilen, dinamik ve profesyonel ekibiyle çalışan Yalçuva, gelecek vizyonunu yayma amacını gerçekleştirme yolunda ilerlemeye devam ediyor.

Genç bir iş adamı olan Hasan Yalçuva, modifiye araç dünyasını meraklılarıyla paylaşıyor. İş adamı statüsü dışında idealist bir hayırsever olan Yalçuva, katıldığı yarışmalar büyük ödüller almış bir marka sahibi.

Yakın Geleceğin Öncüleri

Bugünün ve geleceğin öncüleri arasında yer alan Hasan Yalçuva, kendi tasarlayıp modifiye ettiği arabalarla sektörde fark yaratmaya devam ediyor.

Büyük hayaller kurarak bugünkü pozisyonuna gelmiş olan Yalçuva, daha büyük hayaller kurmaya ve ilerlemeye devam ediyor.

Bu hayallerin en büyüklerinden biri, daha çok ihtiyaç sahibine ulaşarak bu kişilere yardım etmek.

Sosyal Medya Fenomeni ve Kalbi Büyük Hayırsever

Sosyal medya gelirlerini muhtaç olan insanlara ulaştıran Hasan Yalçuva, bu yardımların sahiplerine kısa sürede ulaşabilmesi için bizzat çalışıyor.

Bu insanların herkesten daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu bilen Yalçuva, yardımların hızla sahiplerine ulaştırılmasının hayati önemini biliyor.

Birbirinden Renkli Güzel Modifiye Araçlar

Modifiye sayesinde dış kaplamanın korunmasının yanı sıra araç sahibinin istediği şekilde dizayn edilerek eklemeler yapılıyor.

Modifikasyonun profesyonel ellerde yapılmasını önemi bilen Hasan Yalçuva ve ekibi profesyonel vizyonla çalışmalarına devam ediyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/hasan.yalcuva/

TikTok adresi: https://www.tiktok.com/@hasanyalcuva

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.