DOLAR 32,5706 0.08%
EURO 35,0051 0.47%
ALTIN 2.429,030,25
BITCOIN %
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HUAWEI Akıllı Saatleri ile Tanışmanın Tam Zamanı

HUAWEI Akıllı Saatleri ile Tanışmanın Tam Zamanı

ABONE OL
Mart 11, 2022 11:06
HUAWEI Akıllı Saatleri ile Tanışmanın Tam Zamanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HUAWEI, teknoloji ile insanların yaşamlarını sürekli iyileştirmeyi ve zenginleştirmeyi hedefliyor. Kendinize uygun bir modeli WATCH GT Serisi’nde bulabilirsiniz.

 

Tam bir klasik

HUAWEI WATCH GT 2 Pro, kişisel dokunuşa sahip minimalist ve konforlu bir akıllı saat yaratmayı amaçlayan, genç şehir profesyonellerinin doğasından ilham alan, takım elbiseyle de t-shirt ile de eşleşebilecek bir akıllı saat. Safir kristalden saat kadranı yalnızca en üst düzey saatlerde kullanılıyor ve dış mekan sporları sırasında bile çizilme olasılığı daha az olan daha sert, daha dayanıklı ve dokulu bir dış yüzeye sahip.

 

Daha iyi uyumak, daha iyi yaşamak, yeni zorluklar denerken aynı zamanda şık ve zarif görünmek isteyenler için tasarlanan HUAWEI WATCH GT 2 Pro, spor deneyimini yükseltiyor ve 100’e kadar spor modunu destekliyor. Orijinal 15 profesyonel egzersiz moduna iki yeni ekleme olarak kayak ve golf var. Bu 17 profesyonel mod arasında 10 tür açık hava sporu (kayak, golf, koşu, yürüyüş, dağcılık, yürüyüş, patika koşusu, bisiklet, denizde yüzme, triatlon) ve 7 tür kapalı alan sporu (yürüyüş, koşu, bisiklet, havuzda yüzme, serbest çalışma, eliptik makine, kürek makinesi).

 

HUAWEI WATCH GT 2 Pro ile birlikte FreeBuds 4i satın alan kullanıcılar, anında yüzde 10 ek sepet indirimi ile 4,098 TL yerine 3,328 TL’ye bu ürün paketine sahip olabiliyorlar.

 

Hafif ve etkili

HUAWEI Band 6, HUAWEI’in yüzde 64 ekran – gövde oranına sahip 1,47 inç AMOLED FullView Ekran içeren ilk akıllı bilekliği. HUAWEI Band 6, HUAWEI giyilebilir cihazlarının en önemli özelliklerinden olan 2 haftaya varan pil süresini de bünyesinde barındırıyor.

 

Akıllı bileklik kullanıcıları için üstün konfor ve doğru sağlık izleme çok önemli. HUAWEI Band 6, tasarım, malzeme ve çeşitli algılama teknolojilerinde son derece yüksek gereksinimleri benimsiyor. Yalnızca 18g ağırlığındaki akıllı bileklik tüm gün sağlık takibi deneyimi sunuyor. HUAWEI Band 6, tüm gün SpO2 izleme haricinde kullanıcılara kalp atış hızı, uyku, stres ve adet döngüsü izleme gibi eksiksiz sağlık izleme özellikleri de sunuyor. HUAWEI Band 6, kullanıcıların bilimsel olarak egzersiz yapmasına yardımcı olmak için profesyonel veri izleme ve analiz için 96 egzersiz modunu destekliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.