DOLAR 32,5608 -0.01%
EURO 34,9038 0.06%
ALTIN 2.425,83-0,16
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İnternette Okey Oynamak

İnternette Okey Oynamak

ABONE OL
Ocak 20, 2021 14:13
İnternette Okey Oynamak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski oyunlardan bir tanesi olan ve çok tercih edilen oyunlar içerisinde olan okey oyunu sayesinde güzel vakit geçirmek mümkündür. Karşınızda gerçek oyuncuların olduğu ve heyecanın hep üst seviyede yaşandığı çanak okey kullanıcıları tarafından tercih edilen bir oyundur. Çeşitli turnuvalar ile de oyun daha farklı bir rekabete çevrilmektedir.

Çanak Okey Plus sitesine giriş yaparak oyun oynamak çok kolaydır. Basit bir şekilde üye olmadan ya da üye olarak, sosyal medya hesaplarınız üzerinden oynayabilirsiniz. 101 okey, klasik okey, on taş okey gibi farklı çeşitleri bulunur. Hangisinden oynamaktan zevk alıyorsanız o çeşidini tercih edebilirsiniz.

Okey Oyucuları Türk müdür?

Çanak okey sitesinde her yaş ve kesimden oyuncu bulmak mümkündür. Bunlar Türk olabildiği gibi yabancı oyun severler de olabilir. Türkçe ya da İngilizce lisan seçimini yapabilirsiniz. Oyun oynarken çip toplayabilirsiniz. Bu çipler sizin seviye atlamanız için gerekli olan donelerdir. Bu çipleri daha sonrasında çeşitli platformlara giriş için kullanabilirsiniz.

Oyun için ihtiyacınız olabilecek kimlik ve pin bilgilerinize sistem üzerinde bulunan ayarlar bölümündeki veri talepleri butonu ile ulaşabilirsiniz. Çanak Okey Plus sitesi teknik alt yapısı ve donanımsal özellikleri ile platform uygulamaları arasında ön plana çıkmaktadır. Uygulama indirmesi, kullanımı en kolay olan site içeriklerine sahiptir. Kişisel verileriniz kesinlikle başkaları tarafından görülemez. Bu kapsamda çanak okey güvenebileceğiniz bir uygulamadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.