DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İzmir’de hasar dosyası 60 bine ulaştı

İzmir’de hasar dosyası 60 bine ulaştı

ABONE OL
Kasım 17, 2020 01:30
İzmir’de hasar dosyası 60 bine ulaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eksperlerden kimlik kartı isteyin

Hasar ekspertizi ile ilgili olarak sigorta için hasar tespitine geldiğini ifade eden kişilerden eksper kimlik kartlarının ibrazını talep etmelerini önemle rica eden Erdem; “Deprem hasarları, sigorta eksperlerinin topluma en yakından temas ettiği hasarlardır. Toplumsal dayanışma açısından daha özel anlam yüklediğimiz deprem hasarlarında; Sigorta Eksperleri olarak, sigortalılarımızın hasarlarını hızlı, adil ve objektif bir biçimde tespit edip; raporlarımızı DASK’a ve ilgili sigorta şirketlerine ileterek vatandaşlarımızın hasar tazminat ödemelerinin ivedilikle yapılması konusunda gereken tüm gayreti hassasiyetle gösteriyoruz” diye konuştu.

Eksperin hasar tespitine başlaması için öncelikle hasar ihbarının yapılması gerekiyor. Bunun için Zorunlu Deprem Sigortası hasar ihbarının ALO DASK 125 çağrı merkezi, www.dask.gov.tr internet sitesi ve e-devlet üzerinden, ihtiyari deprem teminatı içeren poliçeler için hasar ihbarının ise ilgili sigorta şirketlerinden yapılması gerekiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.