DOLAR 32,5785 0.11%
EURO 35,0250 0.5%
ALTIN 2.431,970,38
BITCOIN %
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadın cinayetinde ‘tam kapanma’ ertelenmesi

Kadın cinayetinde ‘tam kapanma’ ertelenmesi

ABONE OL
Mayıs 6, 2021 15:33
Kadın cinayetinde ‘tam kapanma’ ertelenmesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Isparta’da 23 yaşındaki Gamze Esgicioğlu’nun evinde bıçaklanmış olarak ölü bulunmasıyla ilgili iki sanığın yargılanmasına devam edildi.

ISPARTA- Isparta’da 23 yaşındaki Gamze Esgicioğlu’nun evinde bıçaklanmış olarak ölü bulunmasıyla ilgili iki sanığın yargılanmasına devam edildi.

Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Hasan B, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla dahil oldu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma nedeniyle taraf avukatları, diğer sanık ve mağdur yakınları duruşmaya katılmadı.

Bu nedenle duruşma, 1 Temmuz’a ertelendi.

Gamze Esgicioğlu, 13 Ekim 2020’de evinde göğsünden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuştu. Olaydan sonra gözaltına alınan Hasan B. tutuklanmış, M.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Sanıklar hakkında hazırlanan iddianamede Hasan B’nin “kasten öldürme” suçundan müebbet hapisle, delilleri gizlediği ileri sürülen komşusu M.G’nin ise 5 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenmişti.

AA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.