DOLAR 32,3483 0.29%
EURO 35,1390 -0.02%
ALTIN 2.305,511,24
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kaliteli Giyimin Adresi Backman!

Kaliteli Giyimin Adresi Backman!

ABONE OL
Haziran 23, 2021 11:54
Kaliteli Giyimin Adresi Backman!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAĞCI GROUP A.Ş olarak kaliteli, sürdürülebilir üretim anlayışı ile 1985 yılında yolculuğuna  başlayan ve 21. yüzyılın çok kültürlü yapısından beslenen, yeni açılımlarla kendini zenginleştiren, yaratıcı ve dinamik bir marka olma yolunda KİMYA,İNŞAAT,EMLAK,TEKSTİL İÇ VE DIŞ TİCARET Net çizgisini her zaman devam ettirmeye gayret göstermiş öncelikle içinde bulunduğumuz bilgi ve teknoloji çağını simgeleyen e-ticaret sektöründe BACKMAN Giyim markası ile  “uygun ve stil” giyinmek isteyenler için sezonun modasını şekillendiren ve dünya trendlerini de içeren koleksiyonlarıyla giyim sektöründe öne çıkmakta. Geniş ürün yelpazesi ve benzersiz tasarımlarıyla marka bilinirliliğini en üst seviyelere çıkartan BACKMAN Giyim, son dönemde Türkiye’de toptan, perakende, e-ticaret sektöründe önemli adımlar atmakta.

Hisset…
İçimizdeki o ışıltıyı ürettiğimiz her parçaya yansıtmak, içinde taşıdığın ışığın bir parçası olmak. Çünkü; o mont, o triko, o gömlek hayatın tam da odağında seninle olmak istiyor. Bunun için izlediğimiz keyifli bir yol var. İçimizdeki o ışıltıyı ürettiğimiz her parçaya yansıtmak, içinde taşıdığın ışığın bir parçası olmak.

Sev…
Günün her saatinde her neredeysen hep sevdiğin yol arkadaşın olmak. Doğada yürürken, çalışırken, dostlarınla kahkahalar atarken, gece gündüz emek verdiğin o projeyi heyecanla sunarken, sabahın ilk ışıklarına kadar dans ederken hep yanında olmak. Hep rahat, hep şık ve her zaman sen olmak.

Keşfet…
Merak ettik, keşfettik, büyüdük daha da güzelleştik. “Yeni” her zaman heyecanlandırdı bizi, bitmeyen enerjimizle farklılıkların peşinden koştuk. Bazen eski zamanları özledik, geçmişten ilham aldık, zamansız parçalar tasarladık. Ama tüm bu zamanlarda aklımızda hep sen vardın. Durmayan, keşfeden, kendini yenileyen, göz alıcı tarzıyla BACKMAN ile bütünleşen. Taşıdığı her parçaya ayrı bir hava veren, sen. Şimdi bizim için çok daha keyifli bir’ dönem başlıyor. Çünkü artık sana daha yakınız, backman.com.tr ile hep online’nız.

 

VİZYON / MİSYON

Misyonumuz: Daima günceli yakalamak; müşterilerimizin yalnızca şu anki isteklerine değil gelecekte ne isteyeceklerine de odaklanmak; zevkli, ulaşılabilir ve kaliteli ürünler sunarak özdekine kıymet veren bir yol arkadaşı olmaktır.

Vizyonumuz: Keşfettiğimiz coğrafyalarda yer alan müşterilerimizin tercih ettiği ilk üç marka arasında yer almak ve her evde en az bir BACKMAN ürününün bulunmasını sağlamaktır.

DEĞERLERİMİZ

Müşteri Odaklılık
Tüm süreçlerimizi müşteri mutluluğunu esas alarak yönetir ve müşterilerimize fayda sağlamak için çalışırız. Her zaman kibar, sıcak ve güler yüzlü davranırız.

Çözüm Odaklılık
Müşterilerimizi en iyi şekilde anlamaya çalışırız. Onların ihtiyaçlarına en doğru şekilde yanıt verecek en uygun çözümleri üretiriz.

Takım Çalışması
Başarının ekip çalışmasının ürünü olduğuna inanır ve takım ruhuna değer veririz. Birbirimize karşı saygılı, dürüst ve içten davranırız.

Adanmışlık
İşimizi yalnızca mesleğimiz değil aynı zamanda tutkumuz olarak görürüz. Yaptığımız işin sorumluluğunu alırız, gerektiğinde inisiyatif kullanırız.

Yenilikçilik
Olaylara farklı bakış açıları ile yaklaşarak işimizi daha iyi yapmak, kendimizi ve ekibimizi geliştirmek için çalışırız.

Instagram: https://www.instagram.com/backmanshop/

Web Sitesi: www.backman.com.tr

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.