DOLAR 32,3251 0.21%
EURO 35,1521 0%
ALTIN 2.302,851,13
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kanalında Olmaktan Utanıyorum Demişti! Erkan Petekkaya Tekrar Kırmızı Oda’da
  • Ulaşım Haberi
  • Gündem
  • Kanalında Olmaktan Utanıyorum Demişti! Erkan Petekkaya Tekrar Kırmızı Oda’da

Kanalında Olmaktan Utanıyorum Demişti! Erkan Petekkaya Tekrar Kırmızı Oda’da

ABONE OL
Ocak 26, 2022 07:27
Kanalında Olmaktan Utanıyorum Demişti! Erkan Petekkaya Tekrar Kırmızı Oda’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın TV8’e Kerimcan Durmaz’a yer vermesinin ardından sinirlenerek Acun Ilıcalı’ya küfür eden ünlü oyuncu Erkan Petekkaya yeniden TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna dahil oldu. Kırmızı Oda, reytinglerde istenilen verim alınmayınca, ara vermişti.

TV8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda’da Sadi karakterine can veren ve oyunculuğu bir hayli sevilen Erkan Petekkaya, TV8’in sahibi Acun Ilıcalı’ya Kerimcan Durmaz üzerinden küfür etmesiyle gündeme gelmişti. Senaryosunu Deniz Gürlek ile Melek Seven’in kaleme aldığı Kırmızı Oda dizisi, yeni sezonda beklenen reytinglerin altında kalınca ekran macerasına ara verdi.

YENİDEN ANLAŞMA SAĞLANDI

Cuma akşamları izleyicilerle buluşan diziyi kurtarmak için harekete geçen Acun Ilıcalı, yeniden başarılı oyuncu Erkan Petekkaya ile anlaşma sağladı. Kırmızı Oda dizisinin en sevilen karakterlerinden biri olan Delikanlı Sadi, Kırmızı Oda’nın bu hafta ekrana gelecek olan 58. bölümünde, yeniden Doktor Hanım’ın kapısını çalacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.