DOLAR 32,5975 0.37%
EURO 34,8408 0.29%
ALTIN 2.496,880,51
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kasımpaşa, Aytaç Kara’yı kadro dışı bıraktı

Kasımpaşa, Aytaç Kara’yı kadro dışı bıraktı

ABONE OL
Nisan 5, 2021 13:20
Kasımpaşa, Aytaç Kara’yı kadro dışı bıraktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kasımpaşa Kulübü, Süper Lig’in 32. haftasında Kasımpaşa’nın Beşiktaş’ı 1-0 mağlup ettiği maçta takımına galibiyeti getiren Aytaç Kara’yı ‘disiplinsiz davranışları nedeniyle’ kadro dışı bıraktı.

Kasımpaşa, Aytaç Kara'yı kadro dışı bıraktı

Kasımpaşa Kulübü, futbolcu Aytaç Kara’yı kadro dışı bıraktığını açıkladı.

Lacivert-beyazlı kulübün sosyal medyasından yapılan açıklamada, “Oyuncularımızdan Aytaç Kara, disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılmıştır.” denildi.

Aytaç Kara, Süper Lig’in 32. haftasında Kasımpaşa’nın Beşiktaş’ı 1-0 mağlup ettiği maçta takımına galibiyeti getiren golü kaydetmişti.

Neden BirGün?

Bağımsız bir gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir gazeteciliği hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün BirGün’e Abone Ol.

BirGün; seninle güçlü, seninle özgür!

BirGün’e Destek Ol

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.