DOLAR 32,5974 0.35%
EURO 34,8150 0.18%
ALTIN 2.508,820,99
BITCOIN 21025882,15%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Khloe Kardashian, Adidas Eski Kayınbiraderi Kanye West’i Düşürdükten Sonra Yeezys’i Sallıyor
  • Ulaşım Haberi
  • Magazin
  • Khloe Kardashian, Adidas Eski Kayınbiraderi Kanye West’i Düşürdükten Sonra Yeezys’i Sallıyor

Khloe Kardashian, Adidas Eski Kayınbiraderi Kanye West’i Düşürdükten Sonra Yeezys’i Sallıyor

ABONE OL
Kasım 6, 2022 08:59
Khloe Kardashian, Adidas Eski Kayınbiraderi Kanye West’i Düşürdükten Sonra Yeezys’i Sallıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanye West, Adidas’tan atıldıktan bir gün sonra, eski baldızı Khloe Kardashian, Yeezy spor ayakkabı giyerken görüldü.

Kanye West’in anti-semitist yorumları nedeniyle Adidas’tan çıkarılmasının ardından Khloe Kardashian’ın Yeezy spor ayakkabı giydiği görüldü38 yaşındaki Hulu yıldızı Kardashians , 26 Ekim Çarşamba günü 4 yaşındaki kızı True ile Calabasas’ta dondurma için dışarı çıktı.Bir mesaj yayınladıktan sonra neon pembe vurgulu açık gri 350 Boost modelinde görüldü. eski kayınbiraderi etrafında devam eden tartışmalar ışığında Yahudi cemaatine destek.
Chicago doğumlu rapçinin hem Twitter hem de Instagram’da paylaşılan saldırgan mesajları ışığında harekete geçen son büyük marka ise Adidas oldu. Gönderiler, Twitter’dan askıya alınmasına ve Facebook’un ana şirketi Meta’ya ait olan Instagram üzerinden kısıtlanmasına neden oldu. Almanya merkezli Adidas , 25 Ekim Salı günü yaptığı açıklamada, dokuz yıllık iş ilişkisini keserken Kanye’ye karşı tutumunu net bir şekilde ortaya koydu.

“Adidas, antisemitizme ve başka türlü nefret söylemine müsamaha göstermez. Ye’nin son yorumları ve eylemleri kabul edilemez, nefret dolu ve tehlikeliydi ve şirketin çeşitlilik ve kapsayıcılık, karşılıklı saygı ve adalet değerlerini ihlal ediyor” dediler ve ilişkiyi “hemen” sonlandırdıklarını doğruladılar. Küresel şirket ayrıca 250 milyon avroluk “kısa vadeli” bir mali etki olacağını da paylaştı.

“Adidas, ortaklık kapsamında mevcut ürünlerin yanı sıra eski ve yeni renk gruplarının tüm tasarım haklarının tek sahibidir. Şirketin 9 Kasım 2022’deki üçüncü çeyrek kazanç duyurusunun bir parçası olarak daha fazla bilgi verilecek ”dedi.24 Ekim’de Khloe, kız kardeşlerine ve dünyanın dört bir yanındaki birçok kişiye Yahudi cemaatine destek mesajıyla katıldı. Instagram hikayesi üzerinden siyah bir arka plan üzerine mavi metinle “Yahudi arkadaşlarımı ve Yahudi halkını destekliyorum” yazdı.

Adidas’ın ötesinde, lüks moda markası Balenciaga, San Francisco merkezli Gap ve Vogue dergisi, Kanye ve onun ajansı CAA ile olan iş ilişkilerini kesti . Görünüşe göre “Önemli Noktalar” rapçisi, Yahudilere ait bir işletme olan Skechers’ın Kaliforniya merkezli genel merkezine habersiz geldiği için bazı yeni anlaşmalar için yarışıyor. Raporlara göre, Kanye’den planlanmış bir toplantısı olmadığı için binayı terk etmesi istendi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.