DOLAR 32,3690 0.15%
EURO 34,9991 -0.25%
ALTIN 2.324,890,25
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Livaneli Otelleri

Livaneli Otelleri

ABONE OL
Haziran 11, 2021 12:51
Livaneli Otelleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Livaneli Otelleri Antalya ilinin Alanya ilçesinde hizmet veren 21 yıldır bu sektörde canla başla çalışan bir firmadır. Livaneli Group ailesi tarafından kurulmuş olan oteller müşterilerin isteklerini yerine getirmekte oldukça başarılıdır. Gözde tatil ilçelerinden biri olan Alanya üzerinde yer alan tesislerden biri de Butik Oteldir. Alanya her şey dahil oteller zinciri içerisinde bulunan Butik Otel ile ailenizle harika vakit geçirmek mümkündür. Konum itibari ile mükemmel bir noktada yer alan otel Kleopatra plajına sadece yürüme mesafesindedir.

Butik otel hizmetinde deniz manzarasının yanı sıra açık havuzu, alakart restoranı, yemyeşil bahçesi ve kendine ait plajı ile tamda bir tatilcinin isteyeceği bütün imkanları sunuyor. Alanya otelleri arasında en çok tercih edilen otellerden biri olan Butik otel Alanya Damlataş plajı, şehrin önemli tarihi yapısı olan alanya kalesi ve Alanya şehir merkezine oldukça yakındır. Alanya merkez oteller listesinden biri olan Livaneli Butik Otel sizler için doğru bir tercih olacaktır.

Livaneli Butik Otel Amacı

Evinizden uzak olsanız dahi ev konforunu sizler için getiriyor. Aynı zamanda sizlerin otel üzerinde geçirmiş olduğu zamanı kusursuz hale getirmeyi ilke edinmiştir. Sizler de bu hizmette ve güzel avantajlardan faydalanmak için yetkili kişiler ile konuşarak yerinizi ayırtabilirsiniz. Ayrıca ücretli ve ücretsiz olmak üzere de birçok aktivitesi bulunan otelin sizlere daha renkli zaman geçirme imkanı vardır. Alanya alkolsüz oteller listesinden biri olan Livaneli Otelleri ailenizle rahatça tatil keyfi yapabileceğiniz bir markadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.